Как Джей Ло смени пет тоалета, без да слиза от сцената на Супербол (видео)

Изображение 1 от 3

    Дългоочакваната поява на Джей Ло и Шакира на полувремето на Супербол стана първото участие на латиноизпълнители на това най-голямо спортно събитие. При това изключително успешно. Двете взривиха сцената със своите най-големи хитове. И с кръшна хореография, защото това си е черешката на тортата в латино музиката. Да, а за тези всъщност 15-тина минути нестихваща енергия тоалетите имаха съществен принос. Дженифър Лопес успя да покаже цели 5 визии, без да прекъсва шоуто.

    На сцената Джей Ло и нейните танцьори носят единствено и само дизайни на Versace, лично одобрени от самата Донатела Версаче. Латино дивата е лице на Versace за пролет/лято 2020, заедно с Кендъл Дженър. Как изпълнителката смени всичките тези тоалети за това кратко време? Те са един върху друг.

    Стилистите на Дженифър Лопес Роб Зангарди и Мариел Хаен са с нея от 2011 година, като отговарят за визията ѝ по време на най- големите ѝ изяви. 

    „Знаехме, че когато хората си помислят за Дженифър, веднага се сещат за Versace. Затова знаехме, че тази марка трябва да е изборът ни за Супербол“, казва Хаен пред Vogue. "Беше толкова важно, защото толкова много хора го гледат на живо и вкъщи“, добавя Зангарди. Той признава, че е било наистина трудно да включат всички дизайни в екранното време, с което разполагат. "Трябваше да се уверим, че костюмите ѝ могат да бъдат сменяни доста бързо и то на сцената".

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ха
      Хасковлийка
      1 0
      08:59, 5 фев 2020
      Тези не са от този свят! Яко шоу направиха!
    Последни новини