Николай Манолов с благодарственo писмо от ген. Андрей Боцев за кампанията "Бъди войник"

    Ръководителят на Хасковския клуб по спортни танци "Гранд" Николай Манолов е с благодарствено писмо от Министерството на отбраната за специално участие и подкрепа в националната кампания "Бъди войник" 2019 г. 

    Заедно с партньорката си Павлина Вълчева и възпитаниците им Братан Братанов, Калина Джамбазка, Марин Мартинов и Диляна Димитрова, се включиха в кампанията на Министерството,  посветена на популяризирането на професията войник и запознаването с възможностите за личностно и професионално развитие в редиците на въоръжените сили на България. Кампанията  мина през миналата година в цялата страна, включително и в Хасково.

    Дипломата, подписана от началника на отбраната ген. Андрей Боцев, му е връчена от от началника на военния район - Хасково Петър Петков, който е предал лични благодарности и от министъра на отбраната.

    За отличието Николай Манолов се похвали във Фейсбук профила си. От името и на танцьорите от Клуб „Гранд“ той изрази благодарност за признанието. „За нас беше удоволствие и чест да изпълним на вашите събития и да споделим сцената с някои от най-известните артисти в България!“, казва Николай Манолов.


    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини