Орландо Блум се завръща в „Карибски пирати“?

Опитите на „Дисни“ за продължение на една от най-печелишите им поредици явно навлизат във финалната си фаза. Ще има нови „Карибски пирати“, въпреки разочароващите резултати на последния пети филм „Отмъщението на Салазар“.

Сценарият на все още неозаглавения шести филм се подготвя от Крейг Мейзин, един от създателите на сериала „Чернобил“, в тандем с ветерана в поредицата Тед Елиът. Те бяха избрани за заместници на сценаристите на „Дедпул“ Рет Рийс и Пол Верник, които бяха първоначалният избор на „Дисни“.

Все още всички подробности за новия сценарий са строго засекретени. Говори се, че той ще е опит за ново начало на поредицата, като този път основният персонаж ще е от женски пол.

„Дисни“ бяха обявили, че няма да видим Джони Деп в култовата роля на Джак Спароу, заради скандалите между него и бившата му съпруга Амбър Хърд. Вече съобщихме, че той може би ще получи шанс за реабилитация, а и хиляди фенове искат да го видят отново на екрана.

Към него може би ще се присъедини и Орландо Блум. Идеята на „Дисни“ е поне една от звездите от оригиналната трилогия да участва в новия филм, ако Деп все пак откаже да се завърне. Надяваме се да видим отново Блум в ролята на Уил Търнър. А ако той е заедно на екрана със самия Джак Спароу, шестата част изглежда обречена на успех.

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини