Три неща, които очакваме от iPhone 12

2020 г. е годината, в която очакваме Apple да промени поне частично настоящия дизайн на iPhone и да навлезе по-смело в света на 5G.

До обявяването на новите модели iPhone все още има доста време, но слуховете и изтеклите данни по отношение на iPhone 12 валят отвсякъде.

Тази седмица технологичният анализатор Макс Уейнбах разкри, че е получил информация за три основни промени, които ще видим в бъдещите модели на Apple.

Старият прорез ще бъде сменен

Неприятният и вече доста стар прорез в горната част на лицето на iPhone, съдържащ селфи камерата, няколко сензора и слушалка, е на път да бъде сменен, казва Уейнбах.

Очевидно и тази година няма да видим изцяло изчистен от прорези и модули екран на iPhone, но поне ще можем да се порадваме на малко по-различен дизайн.

Новости при камерите

Със сигурност Apple ще промени конфигурацията от камери, но въпросът е как?

Според Уейнбах Тим Кук и хората му ще заложат на 64-мегапикселови сензори и нова широкоъгълна леща с по-голяма бленда, която ще внесе подобрения в нощните снимки.

По-голяма батерия

Въпреки че по-скъпите варианти на iPhone предлагат прилични по размер и възможности батерии, Apple ще се опита да предложи още по-голяма батерия в iPhone 12 Pro и 12 Pro Max, казва Уейнбах.

Причината за това се крие най-вече във факта, че тези модели ще разполагат с по-взискателни 5G антени.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини