Минисериалът "The Undoing" с Никол Кидман (трейлър)

Минисериалът „The Undoing“ е едно от задължителните заглавия за тази година. Той е дело на известната датска режисьорка Сузане Биер („Братя”, „След сватбата”, „The Night Manager”, „Кутия за птици“) и изключително успешния сценарист и продуцент Дейвид Е. Кели („The Practice“, „Ally McBeal“, „Big Little Lies“), които адаптират романа „You Should Have Known, The Undoing” на Джийн Ханф Корелиц.

С Никол Кидман в главната роля и с участието на Хю Грант, Доналд Съдърланд, Едгар Рамирес и Лили Рейб, „The Undoing“ разказва за успешната терапевтка Грейс, чиито живот се подрежда точно както винаги е желала. Предстои ѝ издаване на първа книга, има отдаден съпруг и малък син, който учи в елитно частно училище в Ню Йорк. Седмици преди публикуването на книгата обаче, животът ѝ е разтърсен от катаклизъм: насилствена смърт, изчезнал съпруг и на мястото на мъж, който тя си е мислила, че познава – верига от ужасни разкрития.

Поставена в центъра на разрастваща и придобиваща голяма публичност катастрофа и ужасена от неспособността си да следва собствените си съвети, Грейс трябва да разруши един живот и да създаде друг за себе си и детето си..

Премиерата на „The Undoing“ е на 10 май.

Източник: http://operationkino.net/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини