Какво да обуем на плажа?

Въпросът какво да обуе на краката си на път за плажа вълнува почти всяка жена. Обувките с токчета са неуместни почти колкото и кожена шапка.

Всяко лято дизайнерите ни предлагат най-новите си колекции сандали, чехли и джапанки. Разнообразието от модели ще задоволи и най-претенциозния вкус. Жените, които не са склонни да свалят обувките с високи токчета, дори и по време на отпуска, могат да си изберат обувки с платформа. А тези, които са решили да дадат възможност на ходилата си да си починат, могат да носят леки сандали. Във всеки един от вариантите вашата походка ще бъде неотразима!

Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание през това лято, са камъните. Големи, ярки и цветни, те превръщат обувките в необикновено изискана вещ. Ако имате някакъв мотив или украса върху банските, вие можете да си изберете обувки, които се съчетават с тях. Между другото, тези обувки вие можете да носите не само на плажа, но и през деня - с дънки, или спортна пола.

Когато споменахме за платформите, нямахме пред вид високите огромни "танкове" , а съвсем олекотени и удобни платформи, които не са много високи (някои от тях са с много оригинална форма). Тяхното достойнство се състои в това, че правят краката стройни. С такива подметки вие можете да се разхождате не само по пясъка на плажа, но и по камъни и калдъръм – стъпалата ви ще бъдат напълно защитени от външните фактори.

Ако имате красиво стъпало, не си струва да го криете. Направете си красив педикюр и си купете максимално изрязани сандали. Можете да се спрете и на стила мини, т.е. само две тънки преплетени каишки. Не възприемайте този модел като твърде "оскъден" – върху почернелите крака червените, сини, жълти или розови каишки изглеждат много ефектно.

През последните няколко години продължава да властва т.нар. римски стил сандали. Този тип сандали трябва да са задължителен атрибут в гардероба на всяка жена, която иска да бъде в крак с модните тенденции, тъй като и през този сезон са особено популярни и сукманите в римски и гръцки стил.

Вие сте жена и на вас са ви необходими повече от един чифт сандали и чехли! Колкото повече, толкова по-добре! Имайки голям избор, вие с невероятно удоволствие и лекота ще сменяте обувките си, с които ще се чувствате не само удобно, но и стилно!

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини