Хасковска фирма дари аерозолни кутии на болницата за предпазване при интубация

Изображение 1 от 5

    Седем аерозолни кутии от прозрачен плексиглас дари днес хасковската фирма „Пак Дизайн“, съобщиха от община Хасково. Аерозолните кутии действат като защитен щит на лекарите и медицинския персонал от капки и пръски, които могат да се освободят по време на интубация.

    Кутиите ще помогнат на лекарите да работят през отворите, без да имат пряк контакт с пациента и да бъдат предпазени от евентуално попадане на пръски и заразяване.

    Волята на дарителя е тези аерозолни кутии, предоставени на община Хасково, да бъдат предадени на МБАЛ Хасково.

    „Пак Дизайн“ ООД дари и 9 броя предпазни паравана от прозрачен плексиглас за фронт-офисите на община Хасково. Целта е гражданите, които получават услуги, да бъдат в сигурна среда и да нямат пряк контакт със служителите.

    Даренията на „Пак Дизайн“ бяха приети от кмета на община Хасково Станислав Дечев с благодарност и признателност.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ве
      Венков
      15 -6
      16:44, 6 апр 2020
      Когато се дарява, да се дарява, да се помага. Това заслужава най голямо уважение. Но тук малко ми прилича на PR. И то много евтин. Ако бяха направили дарение от 1 милион, да ги показват и казват. Но за 7 кутии да задействаш телевизии, журналисти, сайтове си е малко изхвърляне на чужд гръб.
    • 2
      По
      Похвално
      6 -6
      17:45, 6 апр 2020
      Абе Венков що не произведеш и ти 7 кутий и теб да те снимат? Само плямпате.. Няма значение стойността, важен е жеста
      • Ве
        Венков
        11 -4
        18:02, 6 апр 2020
        Това не е жест. Това е PR. Изразходвали 1 лист материал, който струва 200 лв и вече цял кмет ще отделя от времето си за това. Айсиктир. Като даряват, да даряват без да искат нещо насреща. Да ги записват в списъка на дарителите там където даряват. Някой депутат дарил 300 лв някъде и всички телевизии го показват. Показване до сега заслужава само Делян Пеевски, защото дари милиони. Другите капиталисти искат да минат метър, а такива като тези и на печалба да излязат. И СЕ КАЗВА 7 кутиИ.
    Последни новини