Топ 10 на най- красивите тела в поп-фолка

Нелина

И без да я преследва бял мерцедес, Нелина си остана една от перлите във фолк индустрията. Коко Динев, мъжът, който като лакмус преслушва всички секси гласове от чалгата, признава, че Нелина е голямата му любов.

Малина

Кой може да повярва, че жена с подобно тяло, има голям син, който в по-голяма част от случаите може да мине за неин ухажор. Родената в Севлиево певица е почитател на високите скорости и на оскъдното плажно облекло.

Глория

Неслучайно наричат Глория примата на попфолка. Дори и през най-бурните времена, когато на сцената качваха и слизаха тайфуни с нежни имена, русенката си остана № 1. След Азис и Глория лансира на пазара свой парфюм, наречен Devil Love. Че е дявол, дявол е, кълнат се нейни приближени, но в любовта все няма шанс.

Емилия

Ако в попфолка има трофей Секси-мама, то безспорно го печели фолк певицата Емилия. След раждането на сина й Иван, Емилия се завърна с перфектна фигура, на която завидаха много от нейните колежки. Въпреки че често я забъркват в медийни скандали с Анелия, заради общия баща на децата им, блондинката не им обръща сериозно внимание и се забавлява.

Мария

Най-големите очи в поп фолка и най-скандалната уста са притежание на Мария – фаталното привличане в съдийската тройка на „Мюзик Айдъл". Не пести нито похвалите, нито обидите, когато някой застане на пътя й. Последната засечка се оказа секс бомбата Соня Васи.

Райна

На 30 септември Райна има голям повод за празнуване - става на 30 години, а последната десетица от тях премина под знака на голям успех в поп фолка индустрията. Не без помощта на вече бившата си половинката й Константин – първият победител в риалити шоуто „Вип брадър". Според таблоидите Райна се утешава в обятията на 19-годшният син на финансовия директор на „Литекс" Милен Дихонов.

Галена

Истинското име на Галена е Галина, но кой ли обръща внимание на една буква, когато преди две години интернет пространството бе превзето от скитащ „порноклип". Скандалната лента превърна Галена за една нощ в поредното земетресение в поп фолка. "Първичният инстинкт" на име Галена и нейнот секс приключение е видяно над 100 000 пъти.

Андреа

С гаджето й, боксьорът Кубрат Пулев, са модерна версия на приказката "Красавицата и звярът", но с една голяма въпросителна – кой е звярът между тях?! Защото когато става въпрос за секси и пари, хищният нрав на Андреа се разбужда заплашително. Има ли все още някои, който не е виждал пищната й гръдна обиколка?!

Преслава

Страст на кристали е името на коктейла Преслава в снек бара на "Пайнер". Певицата е „терминатор" в индустрията, няма нито една свободна минута и се радва на най-голяма популярност в настоящия момент. Тодор Славков е най-заклетият й почитател.

Алисия

Златка загуби дуела на честта с Алисия и половинката на Валери Божинов плува в спокойни води. Като истински представител на зодиакалния знак Риби, Ася Дойчева (истинското име на фолк фурията) следва инстинкта си, а той я отвежда винаги на върха.



Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини