Божков: Борисов е общото между мутрите преди и сега, различното е Пеевски (видео)

"Знаете ли кое е общото между онези мутри и тези мутри - Борисов - и тогава беше, и сега. А кое е различното знаете ли - ако искате да ви кажа. Различното е Пеевски. Тогава го нямаше, но сега го има."

Това заяви Васил Божков в телевизионно интервю в петък сутрин (8 май) по bTV, в което отправи остри обвинения срещу премиера Бойко Борисов (който унищожавал "Левски"), срещу финансовия министър Владислав Горанов (с когото си говорил много често за хазартния бизнес), срещу главния прокурор Иван Гешев. 

Божков направи сравнения с 90-те и с мутрите, но отрече той да се е занимавал със силови действия.

"И сега се краде бизнес по този начин. Тогава имаше как да се противопоставиш. Сега как можеш - като ползват държавата като бухалка. Те са държавата"

За Пеевски той каза, че седи в сянка и дърпа конците. "Да не би аз да съм назначил Гешев. Публична тайна е кой го назначи. И нека да разследва Гешев това, което казах за закона. Да започнем от тук. Ако Гешев не разследва - значи е бухалка."

Вижте цялото интервю във видеото.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Бо
    Божков е прав
    12 -4
    11:55, 8 май 2020
    Васил божков ги подкара безпощадно! „говоря за мутрите сега, някои ги наричат хунта, някои мафия! Знаете ли кое общото между онези мутри и тези мутри сега? Бойко борисов! И тогава беше, и сега!“ божков държи доказателства за владислав горанов и бойко борисов!
  • 2
    Ге
    Георги
    10 -3
    12:09, 8 май 2020
    Когато им вземат всичко, стават много прозорливи за държавното управление в България, но не всички, някои предпочитат да понесат загуби и да се снишат, малцина са лудите.
    Доста хора са ядосани на Хекимян, недейте, това му е нивото, човека е фен на Лили Иванова, естрадно типче.
    Иначе Божков казва няколко неща, като повечето са добре известни.
    Най- важната теза обаче е „аз съм на ръба, нямам друг ход, освен да почна да говоря с медиите от тук, където не можете да ме пипнете, или ми върнете всичко и си сядайте на гъза, /което те няма да направят, не заради Бойко, а заради Пеевски/ или ще продължа и този път ще има и доказателства за думите ми.“
    Очакваме още днес Гешеф да се задейства с някаква безумна акция, а Влади Горанов да го скрият от медиите за известно време. Истината е, че Божков ги уплаши заради финансовите си възможности и с желанието си да въздейства политически, и те побързаха превантивно да го превърнат в Цветан Василев 2, без да си дават сметка, че оня е безопасна габровска игла, а Черепа е свикнал да плува с акулите и да дели трапеза с тях, макар и да не може да ги понася, интелектуално.
  • 3
    Ан
    Андрей
    14 -1
    12:54, 8 май 2020
    Божков може да е всякакъв, но не мога да не му призная две неща:
    1. Нарече в национален ефир Бойко Борисов с истинското име – МУТРА, нещо което „умните и красивите“ не смеят дори във фейсбук да напишат, че договарят пак с ГЕРБ и ВМРО да се върнат във властта
    и
    2. Много е търпелив и много носи на бой.
  • 4
    Хи
    Химена
    0 -1
    13:33, 8 май 2020
    Къде е видеото ,само се чудят всички ?
  • 5
    Аг
    Агент Купър
    5 0
    14:38, 8 май 2020
    Само за сведение, че т.н. здравен министър Ананиев е роден вуйчо на детето Влади Горанов.Именно вуйчо „доведе“ детето от МЗемеделието в Мин. на финансите.И там умното и добро дете за три години стана началник отдел, после управление и после зам. министър и сега МИНИСТЪР!!!
    А днес горкият вуйчо го направиха отговорен за кризата с вируса и той стана и по- главен от Влади дори.СВЯТ?
  • 6
    Да
    Дамян
    0 -2
    20:36, 8 май 2020
    Да те кръстят Черепа съвсем не е случайно.И не е случайно ,че дава интервю на бтв - червена и пропрезидентска телевизия. Всички храненици на комунетата са включени в атаката срещу правителството.Само се чудя какво ще правят,ако го свалят.Краденето като за последно е ясно,че ще последва , но после , после какво следва.Май че сме го преживявали вече, но паметта ни е къса.
  • 7
    Ве
    Ветеранче
    0 -3
    20:49, 8 май 2020
    Яд го е и няма как друго за пръв път от 30год бяга от стола от трона не е очаквал баш такова всички бизнесчий са против Бойко не е в тяхна полза те искат хаоса да се върне га е толко добър изберете го за министър то Божков ще връщаме хора които ни ограбиха през годините евала Бойко пазисе топки яки изкара те ги отлъчи от власта и са способни на всичко
Последни новини