Детска градина „Брезичка“ в Ардино изпрати бъдещите първокласници

Всички деца получиха подаръци от кмета инж. Изет Шабан за 1-ви юни


 


Детска градина „Брезичка“ в Ардино изпрати своите мини абитуриенти и бъдещи първокласници от Випуск 2020 с вълнуващо тържество навръх

1 юни – Международния ден на детето. Събитието се проведе в двора на детското заведение при спазване на противоепидемичните мерки. Макар и в една по-необичайна обстановка, децата и техните родители бяха искрено развълнувани и щастливи.

От името на колектива на детското заведение и родителите на децата, директорът на ДГ„Брезичка“ Къймет Мюмюн изрази голямата си благодарност към ръководството на общината в лицето на кмета инж. Изет Шабан за оказаното съдействие през годината. Тя пожела на децата да бъдат здрави и щастливи и попътен вятър по дългия път на познанието. „Мили деца, дано пътеката на знанието и мъдростта, по която вече сте тръгнали, ви води все по-нагоре и по-нагоре към слънчевия връх на планината Наука“, заяви Къймет Мюмюн. Под аплодисментите на родители, учители и гости, малките абитуриенти, получиха своите удостоверения за успешно завършена подготвителна група от директора на детското заведение.

„Мили деца,  дерзайте, учете се смело, постигайте успехи, сбъдвайте мечтите си!“, пожелаха на бъдещите първокласници техните учители Айсел Емурла и Севда Хаджикулова.

По повод 1-ви юни – Международния ден на детето, всички малчугани от общинските детски заведения -  ДГ „Брезичка“, ДГ „Слънце“ и ДГ „Мир“- Бял извор получиха подаръци от кмета на общината инж. Изет Шабан.

В края на празничното тържество, директорът на детската градина Къймет Мюмюн плисна вода от украсено със здравец менче с пожелание за здраве и късмет.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини