Vespa 946 Christian Dior - стил, мечти и Dolce Vita

DIOR обединява сили с VESPA, за да създадат ексклузивен скутер и гама аксесоари, празник на слънчевия дух и изкуството на живота на двете марки.

Основани през една и съща година – 1946 г., италианският бранд и парижката модна къща са свързани с желанието да вдъхновят нова, светла и креативна визия за света. Днес, повече от всякога, сътрудничеството между Dior и Vespa преоткрива духа на свободата, движението и експресивността, която ги движи. 

Одисея (и), стил, мечти и Dolce Vita. 

Плод на този диалог е скутерът Vespa 946 Christian Dior. Неговият дизайн и фини графични линии отдават почит на наследството на двете къщи. Символ на изисканост, този обект на желание отразява техния споделен ангажимент към съвършенството на savoir-faire и виртуозно изкуство на детайла.

Съвременна версия на иконичната Vespa 946, представена през 2012 г. в Милано и призната за своите отличителни извивки и технологични иновации, новият модел е проектиран от Мария Грация Кюри, творчески директор на колекциите дамска мода на Dior. Скутерът е произведен в Италия, при спазване на високите стандарти, отдаденост и прецизност на модната къща. 

В тон със седалката е създадена специално кутия за багаж, брандирана с мотиф Dior Oblique – проектиран от Марк Боан през 1967 г. Кутията се монтира на багажника, добавяйки отличителен стил. Каска, украсена със същия емблематичен мотив, допълва уникалната гама.

Символ на бягството към нови хоризонти, тези лимитирани творения ще бъдат лансирани през пролетта на 2021 г. в бутиците на Dior по света и в избрани мотоплекси на Piaggio1.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта

Последни новини