Samsung разкри как ще изглежда Galaxy Note 20 Ultra

Следващото поколение смартфони от висок клас на Samsung ще бъде представено след малко повече от месец. Samsung ще проведат виртуално събитие на 5 август, когато ще видим за първи път Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2, 5G версия на Galaxy Flip Z и  часовника Galaxy Watch 3.

Премиерата на тези устройства ще позволи на Samsung да се конкурират още по-успешно в мобилната индустрия през втората половинa на годината. Сега вниманието ни е привлечено към един от най-атрактивните продукти, които ще видим на тази дата. Това е Samsung Galaxy Note 20 Ultra. 

Въпросният модел се появи в официалния уеб сайт на Samsung за Русия, което ни разкрива повечe за дизайна на смартфона. Потребител с името Techno Harry открива с изненадва снимките на Galaxy Note 20 Ultra в дъното на страница свързана със Samsung Galaxy Note 8.

След това той използва акаунтите си в социалните мрежи, за да разпространи изображенията в интернет, съобщава BGR.

Публикуваните снимки показват единствено задната част на устройството, както и допълнителния стилус. Камерата на гърба има различен дизайн и включва три големи сензора. Samsung Galaxy Note 20 Ultra, който е показан на изображенията е в "Mystic Bronze" цвят. 

Прави впечатление, че подредбата на трите камери наподобява начина, по който изглежда камерата на Samsung Galaxy S20 Ultra. Основните сензори са в лявата част, а останалите са позиционирани в дясно.

Един от големите въпроси свързан с устройството е дали ще предложи Space Zoom функцията за 100х приближение, която дебютира в Samsung Galaxy S20 Ultra. Стандартната версия на устройството ще има сходна визия, но самия камера модул ще бъде с по-малки размери. 

Техническите спецификации на Samsung Galaxy Note 20 Ultra се очаква да включват 6.9-инчов QHD+ дисплей, Qualcomm Snapdragon 865 процесор и 16GB RAM. Вградената батерия вероятно ще бъде със заряд от 4500mAh, като основната камера ще е със 108-мегапикселова резолюция.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини