МВР в Джебел нищи закана за убийство, в Кърджали разследват вандал на автомобил

Проверка за отправени закани за убийство е започната в РУ-Джебел вчера. 64-годишен бил заплашен с физическа разправа от двама мъже на 21 г.  41 г. Група „Охранителна полиция“ изяснява случая.

. 29-годишен, потрошил стъкла на лек автомобил „Дачия“, е задържан в РУ-Кърджали. Инцидентът станал вчера около 9,30 часа на улица в областния град. При възникнала свада с 54-годишния водач на колата по-младият участник в разправията с удари счупил две стъкла. Полицейски служител на РУ-Кърджали се намесил и прекратил конфликта. Извършен е оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

Разследване за използване на неистински официален документ е започнато в ОДМВР-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. Удостоверение за осигурителен стаж с вписани неверни данни в него е било представено пред Териториалното поделение на НОИ. Сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини