Цветанов учредява партия на 27 август

Партията на Цветан Цветанов ще бъде учредена на 27 август. 

Формацията на бившия втори в ГЕРБ ще се казва "Републиканци за България", съобщи Цветанов по бТВ. 

По думите му като бъдещ партньор на партията му може да е "Демократична България", тъй като управленските им програми били сходни.

Според Цветанов "Републиканци за България" ще имат на изборите резултат, близък до този на ГЕРБ - по около 500 хил. души. 

Източник: offnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    2+
    2+2=5
    8 0
    14:11, 13 авг 2020
    Народът изнемогва и се топи като пролетен сняг, но партиите мераклии за държавната и европейска софра растат с невиждани темпове. И последният войн в опозиционните редици зае мястото си. Чудна дружина се заформя – най-различни бивши, повечето яли хляб от ръката на *******. А къде са тези, които трябва да донесат някаква промяна? Тях ги няма.
  • 2
    Не
    Не
    7 -1
    14:42, 13 авг 2020
    Ако след Боко, това недоразумение на природата,което си е повярвало , че е политик и държавник вземе властта , по- добре всички да се гръмнем групово.Интелект на добре угоена хлебарка, външен вид на птеродактил и морал на скункс!
    Този човекомразец ,отгледан лично от Боко е готов да прададе и майка си , ако трябва за да се върне в играта и да се прави на НЕЩО.
    За съжаление голяма част от шайката на Боко ще му пристане, защото усеща , че кораба потъва, а те в ГРОБ са свикнали да крадат и да живеят на гърба на народа.Явно се е договорил с едни господари , които не живеят тук и те му дават кураж да се прави на политик и държавник.
    СРАМ МЕ Е , ЧЕ ЖИВЕЯ В ЕДНА ДЪРЖАВА С ТАКИВА ТВАРИ!
  • 3
    Па
    ПАТРИОТ
    6 0
    15:41, 13 авг 2020
    Рак рак рак за българия е д п с.проумейте го уважаеми граждани на рб без тези -членове на таси протурска противоконституционна партия. Коварни хитри възползуват се от разединението на българите и тяхното оод върлува със съдействието на власттолюбците на всяка страна и на всяка цена с тяхното задкулисно участие като им се раздават постове поръчки рушвети и т.н.ако се набутат в ъгъла - дпс - но реално без власт и пари ще се разтуррят и изедат за два месеца а на общгините -с тяхно участие як контрол и резследзвания и съд- сега следва да се покаже държавност най вече и напред с заграбеното то доган -пеевски за да повярва народа. Иначе да се измитат всички и сини червени пембени
  • 4
    Хх
    Ххх
    3 -1
    17:22, 13 авг 2020
    Този е най-големия боклук.

Още новини

Последни новини