Кметът инж.д-р Хасан Азис с поздравителен адрес към ученици,педагози и родители за първия учебен ден

Уважаеми …………………….,

Уважаеми учители,

Уважаеми родители,

Скъпи ученици,

Най-сърдечно Ви поздравявам с първия учебен ден – 15 септември и откриването на новата учебна 2020/ 2021 година!

Българското училище винаги е било в центъра на общественото внимание, а това доказва, че ние, гражданите на Република България, продължаваме да имаме изострена чувствителност към проблемите на образованието, осъзнавайки факта, че човек никога не спира да се учи независимо дали в класната стая или в реалния живот.

 Скъпи първокласници,

Прекрачете уверено прага на родното училище! Днес навлизате в нов свят - непознат, но много интересен. Училището ще стане ваш втори дом, тук Ви чакат много щастливи дни и години - път към знанието. Пожелавам Ви вълнуващи и незабравими дни в училище!

Скъпи ученици,

Нека новата учебна година да Ви донесе нови знания и успехи, нови приятели и интересни занимания, незабравими преживявания с Вашите съученици и преподаватели! Уважавайте и се доверявайте на своите учители, които с желание Ви разкриват дълбините на знанието! Винаги помнете, че Вие сте нашето богатство, нашата вяра и надежда за България! Желая Ви здраве, упоритост и успех в учението! И помнете – знанието е най-голямата сила!

Скъпи учители,

Приемете моето дълбоко уважение към всички Вас, които всеки ден палят искрата на знанието у своите ученици и работят за изграждането на устойчиви ценности в динамичните дни на нашата реалност. Поклон пред труда Ви, пред търпението и умението Ви да предадете своите познания на Вашите възпитаници!Искрено Ви желая много успехи на професионалното поприще!

На добър час!

15 септември 2020 г.                                   КМЕТ НА ОБЩИНА

гр. Кърджали                                   К Ъ Р Д Ж А Л И………………………

                                                                                                                 /д-р инж. Хасан Азис/

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини