Google Pixel 5 ще ни се представи на 30 септември

Google официално потвърди, че ще направи анонса на своето следващо поколение потребителски хардуер на 30 септември. Гвоздеят на представянето ще бъдат новият флагман Pixel 5, а както е модерно напоследък, събитието ще бъде само онлайн. То ще се проведе под наслов Your coach is the best seat in the house.

Заедно с Pixel 5 очакваме да видим Pixel 4а 5G. На теория някое от тези имена може да се промени, но идеята е, че вероятно ще видим два нови модела.

По отношение на параметрите не очаквайте Google да използва флагмана Snapdragon 865 в новия Pixel 5. Вместо това слуховете говорят, че той ще работи със Snapdragon 765, защото е по-достъпен. Радарната функционалност от Pixel 4 също ще изчезне, което потвърждава, че това е било само експеримент.

Оперативната памет ще бъде 8 GB RAМ, което е рекорд за Google, екранът ще е 90 Нz, а на гърба ще видим нова ултраширока камера. Що се отнася до Pixel 4а 5G, той ще бъде по-голяма версия на Pixel4а, но може да ни изненада с допълнителна камера отзад.

Семейството Pixel не е единственото, което ще видим. Обсъжданият отдавна Android TV с кодово име Sabrina също още не е обявена, така че това ще бъде идеалната премиера за нея. Същото се отнася и за новата умна колонка Nest.  

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини