Круд 2 - Новата ера (трейлър)

Круд напускат пещерата си и се сблъскват с най-голямата заплаха в и без това изпълнения си с опасности живот - друго семейство, наречено Бетърман. Бетърман са много напреднали, имат невиждани неща, живеят чудесно и сякаш могат да се справят с всичко. Просто са по-добри. Но и пещерняците има какво да покажат.

Първото праисторическо семейство тръгва по света в търсене на по-безопасно място, което да нарича свой дом. И откриват идиличен рай, който отговаря на всички техни нужди. Точно когато решават, че вече нямат проблеми, се появява има един наистина голям проблем - друго семейство вече живее там. И Бетърман (по-добрите) са на няколко стъпала над Круд в еволюционната стълба. Така или иначе, като по-цивилизовани приемат първите в света гости. Не след дълго напрежението между пещерното семейство и съвременното семейство ескалира.

Точно когато всичко изглежда изгубено, нова заплаха ще подтикне двете семейства към епично приключение, което ще ги принуди да приемат различията си, да черпят сили един от друг и да градят бъдещето си заедно.

Анимацията на  DreamWorks Animation е продължение на филма от 2013 година за задружното семейство, което устоява заедно с трудното оцеляване в праисторически времена. Очакването на втория филм продължи доста дълго с множество предположения какво ще става в него и спекулации кога ще излезе. Този път официално - по кината на 25 ноември 2020. 

Коментари в сайта

Последни новини