Лекар е приет с коронавирус в МБАЛ-Хасково, заразени са още 5 души

За последното денонощие на територията на Хасковска област са регистрирани шест нови случая на коронавирусна инфекция и трима излекувани, съобщиха от Областния кризисен щаб.

Положителни са: жена на 26 г. от община Харманли и мъж на 68 г. от община Симеоновград на домашно лечение; жена на 47 г. от община Димитровград, жена на 66 г. от община Харманли и мъж – лекар от доболнична помощ на 58 г. от община Хасково, настанени за лечение в Инфекциозно отделение на МБАЛ-Хасково; мъж на 56 г. от община Димитровград, настанен за лечение извън областта.

Напълно излекувани са: мъж на 29 г. от община Харманли и двама 30-годишни мъже от Регистрационно-приемателен център - Харманли.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 266 души.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

  • 1
    Ле
    Лекар
    69 -2
    09:49, 1 окт 2020
    На всички пожелавам оздравяване.На колегата да го прекара заболяването без усложнения и бързо възстановяване!
  • 2
    Нн
    ннх
    6 -2
    16:08, 1 окт 2020
    Анито е велика обещавам ще и издам книжка с интелигентните слова
  • 3
    Xm
    xm
    7 -2
    16:52, 1 окт 2020
    Напишете кой е лекаря и от къде е
    • Хм
      хм
      1 -1
      19:29, 1 окт 2020
      Д-р Севдалина Тарамбуков от с. Остър камък.
  • 4
    Уф
    Уф
    11 -2
    19:12, 1 окт 2020
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • Ро
      родител
      11 -2
      19:31, 1 окт 2020
      На всичко отгоре не поддържат и лична хигиена, миришат на манджи, пот и вагинална слуз.
  • 5
    Ка
    Какво странно
    12 0
    21:17, 2 окт 2020
    Може ли да се очаква нещо друго в училище с директорка чалгаджийка, със селски маниери и увредена психика - болна на тема първа във всичко. Няма нищо по изкривено от болните амбиции на тази женица - всичките и подмазвачки са като нея - двулични и некадърни, махленки и нахалнички! Вижте ги тази новите, че и старата заместник директорки - незнаят къде се намират и за какво са там! Мислят само с какъв тоалет да си въртят дебелите гъзове. Иначе мисъл, умения, разбиране за работата в училище - никаква. И това са хора, които са работили в училище! Ама какво са работили - едната неграмотна, само се деу и гледа да говори с тоя, с оня и даси придава тежест - ама какви простотии ръси - пази боже да прогледни! Другото рошавото номфоманче мъж да не види - мерне ли се някой - опа влиза в режим "Неприлична". Пошлотия, чалгания и пеперудестия!
  • 6
    Не
    НЕПУКИСТА
    2 -9
    23:36, 2 окт 2020
    Разбрах що са ви изритали от у-ще В.Левски. То так... Виж коментара
  • 7
    До
    До непукиста
    9 0
    08:22, 3 окт 2020
    Ти сигурно си от по-горе описаните! Иди и пий две и после до учениците каквито са традициите там !
  • 8
    Ал
    Ало непукиста
    7 0
    14:15, 3 окт 2020
    Ще цитирам няколко факта - неща, които са истина и могат да се проверят, които се виждат и с просто око:
    - в това училище всяка година изпращат по някой служител - ПОЧИНАЛ!
    - в това училище всяка година се назначават солидна порция нови учители - това не е някаква супер елитна гимназия за да си увеличава приема И КЛАСОВЕТЕ - ЗА ДА ИМА НОВОНАЗНАЧЕНИ ОЗНАЧАВА ЧЕ СЕ ГОНЯТ ДРУГИ ХОРА!
    - в това училище в последните години 50 процента от тези новоназначени със свързани с Харманли, Любимец, Димитровград, на семейни начала, рода на директорката - етърви, чинки, братчеди, ....до не знам си кое коляно! ДА не забравяме и подставените лица на Икспертите от руо и тяхните женички - дето нищо не работят!
    - в това училище директорката има непрекъснати дразги с родители и конфликти!
    - в това училище - директорката непрекъснато има скандали с учители и служители. Например за една година само е сменила 3 директорки по административната дейност!
    Има и жще много но за НЕПУКИСТ като вас това едва ли има значение. Най вероятно сте от много близките на М., които не са свикнали да слушат другите, да приемат чуждо мнение и да прояват човещина. Ако не сте - пожелавам Ви М. за директорка? Нека се уварите лично!
  • 9
    Му
    Мук
    7 0
    15:30, 3 окт 2020
    Мутреса да си в днешни времена - всичко се купува - и постове и дипломи и фирми и търгове и благоволение и конкурси... и мъж на щерката, и образование на сина - абе всичко...! То ако тая била кадърна и имала влечение към образованието щеше да си работи учителка! Ама по-лесно се хортува с дините на нивата, отколкото с ученици! Тя затова тази Проклетия няма умения да си комуникора с хора, да изслушва, да взема решения, които са най-добри за всички. Тази Проклетия първо мисли за себе си - да се изтъкне, за рейтинга си - да се представи в благоприятна светлина и като професионалист. После показна толерира любимците си и ощетява други с това - раздава им огромен брой лекторски, проекти, могат да работят на две места, не имтърси никакви умения и като не успее да ги изтърпи даже им върши работата - това пък идва от вътрешното и нарушено усещане за време и идеята и фикс всичко да се върши на секундата и да е първа във всичко ! И накрая слугува на всички, към които е задлъжняла с услуги и други далавери! Та тази ако е директорка на училище - значи всяка друга Мутра може да го прави това!
  • 10
    ,
    ,
    3 0
    19:19, 3 окт 2020
    Ковида ще накаже всички, които са се самозабравили! Не случайно ни се случва това. Това е защото допуснахме да ни управляват и да се издигат прости хора, защото се подчиняваме на пошлотията и чалганията, и допускаме мутри и мутреси да стоят на важни позиции!
Последни новини