Усилени строително-ремонтни дейности кипят в град Ардино

Мащабни строително-ремонтни дейности се извършват на територията на община Ардино. Те са свързани с реконструкция и рехабилитация на улици, пътища и благоустрояване на населени места. Приоритетно, като най-голямо населено място в град Ардино се реализират инвестиционни проекти по Европейските програми.

По настоящем се благоустрояват улиците „Иван Вазов“, „Самара‘, „Изгрев“, „Орлови скали“, „Тютюнева“, „Шипка“, „Здравец“ „Георгица Карастоянова, „Пирин“, „София“, „Републиканска“, както и отсечката за кв. „Горичево“. Положени са асфалтови настилки на междублоковите пространства на т.нар. пощенски блокове -Теменуга 1 и 2. Благоустроено е парковото пространство зад местната болница.

Кметът на общината инж. Изет Шабан заяви, че системно и последователно се полагат грижи за обновяването на градската среда с оглед за създаване на качествена жизнена среда. Той редовно посещава строителните обекти и се интересува за хода на строително-ремонтните дейности, като се среща и с жителите на града, от които получава съвети и предложения за подобряване на изпълнението на строителните работи.

Община Ардино разчита гражданите и гостите на града да проявят разбиране към ремонтите и затруднения трафик в града.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини