Оставиха в ареста хасковлия за блудство с 6-годишната си доведена внучка

    Най-тежката мярка „задържане под стража“ получи хасковлията Ангел Михайлов за блудство с доведената си внучка. Определението е на съдия Петър Вунов от Районен съд – Хасково.

    Според разследващите, 58-годишният хасковлия е блудствал с 6-годишното момиче в къща в хасковския квартал „Република“. Престъплението е извършено през лятото на миналата година, но едва сега са събрани достатъчно доказателства за повдигане на обвинение срещу мъжа. Извършени са няколко експертизи, има и свидетели по делото. Невръстното дете е дало показания пред специалисти в „синя стая“.

    Прокурорът по делото Мая Кьосева настоя обвиняемият да остане за постоянно в ареста до започване на наказателното дело срещу него. Държавният обвинител заяви, че са събрани достатъчно доказателства, уличаващи Ангел Михайлов в извършване на престъплението, за което е обвинен. Според нея има опасност хасковлията да се укрие, а и освен това той има лоши характеристични данни.

    Служебният защитник на Ангел – адвокат Ангелина Христова пледира клиентът й да бъде пуснат от ареста с мярка „подписка“. Юристката изтъкна, че няма нито едно категорично доказателство, сочещо обвиняемия за извършител на деянието. Допълни, че обвиняемият има постоянен адрес в Хасково и по закон е с чисто съдебно минало, въпреки че в годините назад е бил осъждан четири пъти, последно през 1997 година за кражба.

    От своя страна Ангел Михайлов заяви, че не е извършил престъплението. В съдебната зала той заяви, че не е здравословно добре и поиска да бъде освободен.

    В крайна сметка съдът възприе доводите на прокуратурата и прецени, че обвиняемият трябва да остане в ареста. Определението на Районния съд подлежи на обжалване пред Окръжния в 3-дневен срок. За престъплението е предвидено наказание от 2 до 8 години затвор.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ру
      Рудолф Хес
      34 -1
      18:00, 29 окт 2020
      Б р ех да *** и катила ти долен.
    • 2
      От
      Откачен перверзник!
      36 0
      20:44, 29 окт 2020
      Такива като него трябва да се връзват на площада и да се убиват с камъни! На секундата бих му прерязала гърлото, ако го видя да докосва дъщеря ми!!! Изрод мръсен, такива не трябва да живеят!
    • 3
      Df
      dfsadf
      18 0
      08:33, 30 окт 2020
      Кастрация !!!
    Последни новини