iPhone 13 няма да има никакви дупки в корпуса

Бъдещето е безжично. Поне така мислят дизайнерите на Apple, защото според последните слухове повечето модели от новата серия 13 ще бъдат без никакви дупки за свързване на периферия по корпуса си.

Според Джон Просър и Мин-Чи Куо (известни с точните си прогнози и информация инфлуенсъри) със сигурност iPhone 13 Pro Max няма да има никакви конектори и ще се свързва само безжично със зарядни, слушалки и с компютър за синхронизация и бекъп на данни. Според тях вероятно и iPhone 13 mini няма да има конектори, за да се намали още повече размерът на смартфона. Тази година Apple представиха иновативните си зарядни MagSafe, които са доста удобни и лесни за употреба, което означава, че потребителите ще трябва да се примирят с изчезването на Lighting порта и евентуалната задължителна употреба на безжични слушалки.

Все пак е добре тези слухове да се приемат с доза критичност, защото все още остават 11 месеца до представянето на новия модел и спецификациите на технологиите могат да се променят драстично за финалния анонс.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини