7 °C

Асеновградчани пуснаха децата си в класните стаи след частичното премахване на противоепидемичните мерки

Почти всички родители в община Асеновград пуснаха децата си в класните стаи след частичното премахване на ограниченията, въведени заради разпространението на коронавируса.

Ето и справката :

В двете сгради на ДГ "Зорница" са присъствали общо 204 деца: 109 деца в централна сграда и 95 деца - във филиала в ж.к. "Запад". Общо по списък детското заведение се посещава от 310 деца: 161 деца в централна сграда и 149 деца - във филиала в ж.к. "Запад". Няма деца, които ползват онлайн обучението.

ДГ "Щастливо детство" - 46 деца. По Списък децата са 77. Няма деца, които се обучават в електронна среда.

ДГ "Пролет" - общо 116 деца в централната сграда в Асеновград и във филиала в село Боянци. По списък децата са 169. Няма деца, които се обучават в електронна среда.

ДГ "Асенова крепост" - 142 деца. По списък са 210 деца, които са на присъствена форма на обучение.

ДГ "Надежда" - 132 деца. През декември 2020 г. всички са били включени в обучение в електронна среда. В момента няма включени деца в онлайн обучение. За едно дете родителите са подали заявление за самостоятелна организация и се чака решение за това от експертна комисия от РУО - Пловдив.

ДГ "Никола Вапцаров" - 178 деца. По списък са 282. Няма деца на онлайн обучение.

ДГ "Мир" - 105 деца в централната сграда в Асеновград и 10 във филиала в село Стоево. По общо в двете сгради се обучават 193 деца.

ДГ "Дружба" - 93. По списък са 163 деца.

ДГ „Радост“ - кварталите "Долни Воден" и „Горни Воден“ – 86 деца. Общо по списък - 142.

ОУ „Христо Ботев“ – Асеновград - 494 деца, заедно с подготвителната група и учениците от I - IV клас. Едно дете се възползва от онлайн обучението.

ОУ "Отец Паисий" - село Тополово - всички деца от I - IV клас се обучават в присъствена форма.

ОУ "Отец  Паисий" - Асеновград - общ брой ученици от I - IV клас - 198. Към 05.01.21 г. са отсъствали четири деца, а пет са били на онлайн обучение.

ОУ "Отец Паисий" - село Мулдава - 27 ученици от I - IV клас се обучават присъствено.

ОУ „Никола Вапцаров“ - Асеновград - общ брой ученици в училището – 570 I - VII клас. Брой ученици на присъствено обучение - 243.

В СУ "Свети Свети Кирил и Методий" - Асеновград се обучават общо 1 002 ученици. От тях 725 са на онлайн обучение (от V - XII клас) и 277 присъствено – от I - IV клас.

ОУ "Петко Каравелов" - Асеновград всички 24 деца от подготвителните групи са в присъствена форма. Общо 399 са учениците от I - IV клас. От тях 397 са в присъствена форма и двама - на онлайн обучение.

В ОУ "Панайот Волов" - квартал "Долни Воден" в Асеновград се обучават 176 ученици. От тях 101 от I - IV клас са в присъствена форма на обучение. Няма ученици от начален етап в обучение от разстояние в електронна среда.

ОУ „Ангел Кънчев“ - Асеновград общо ученици в обучение 257, от които три са в електронна среда.

В СУ "Свети княз Борис І" - Асеновград - 150 ученици от I до IV клас са в присъствена форма. По списък са 155. Пет ученици отсъстват поради заболяване.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 15.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е подходящ за творчески планове и подготовка за реализацията им. Не се претоварвайте физически, мислете позитивно и съзидателно. Хармоничните отношения ще ви помогнат да се организирате и справите по-леко с трудностите. Обективната ви оценка за нещата е предпоставка за правилни решения и адекватни действия.
15 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
С основание може да очаквате от работата си днес по-добри доходи. Трудностит са възможни по линия на администрация и неспазване на срокове и законност. Въпреки това ще се справите с възникналите препятствия и ще доведете делата си до край, което значи и осигуряване нуждите на семейството.
15 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Дава ви се отлична възможност да покажете на практика вашите умения, изобретателност и младежки дух. Голямата ви ангажираност може да ви направи неспокойни и нетърпеливи, но сега е момента да стиснете зъби и да издържите. Повярвайте, усилията ви няма да са напразни. Всичко, което постигнете днес, ще ви носи добри дивиденти за дълго време напред.Струва си, нали.
15 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Стремите се да вършите нещата така, че на хората около вас това да им харесва и да не влизате в пререкания за излишни неща. Помислете обаче и за собствените си желания и за това, че е трудно винаги всички да са доволни. На работното място пред вас се открива блестяща възможност да покажете на какво сте способни, затова захванете се сериозно за работа.
15 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате доста работа днес, но едва ли ще се намери нещо, с което да не успеете да се справите. Често се заемате с много неща наведнъж, но учудващо за хората около вас успявате да се справите без проблеми. Ще се изненадате от предложението, което ви прави близък приятел. Винаги сте готови да отвърнете на предизвикателствата и едва ли ще откажете.
15 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Привеждайки програмата си в действие, ще засилите активността и желанието си за общуване. Чрез търговско-финансови операции, реализирани не без подкрепата на близък човек, ще се стабилизирате материално. Ако сте пряко ангажирани с професионалните си задачи ще получите изгодни предложения.
15 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Ако сте и не конфликтни ще спечелите повече, осъществявайки плановете си. Насочете усилията си в областта, в която сте най-силни. От там ще дойдат и добрите резултати. Желанията ви скоро ще станат реалност, повярвайте си. При някои е възможно да се събудят стари, хронични заболявания.
15 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Предстои ви ден, който ви предлага възможности в много направления. Най вече от вас зависи как ще предпочетете да го изживеете, но със сигурност не трябва да спирате да се усмихвате и да забавлявате околните, защото настроението ви е страхотно. Ставащото е само част от настъпващия период на драгоценни успехи.
15 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Нетърпеливи сте да видите работата си по-скоро завършена и това ви амбицира. Усърдно ще избегнете проблем, който застрашава да обезсмисли труда ви досега. Към някой от обкръжението ви сте особено чувствителни и това ви пречи да оцените връзката си правилно. Но не му пречете да изрази отношението си към вас.
15 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Несъгласието ви с нечие решение не бива да пречи на отношенията помежду ви. Намерете по-елегантен начин да изразите становището си, без да влизате в конфликт и да застрашавате връзката си. Можете да предложите и повече в името на общото ви бъдеще, не мислите ли. Волята ви е силна, но не пренебрегвайте и другите.
15 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Възможностите ви за извънредни приходи днес са много добри. Има вероятност и да ги пропуснете при прекалено колебание. Може би пред някои от вас стоят леки затруднения в бизнеса, които скоро ще отшумят без трайни негативни последици.
15 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
15 апр 2021
Последни новини