Асеновградчани пуснаха децата си в класните стаи след частичното премахване на противоепидемичните мерки

Почти всички родители в община Асеновград пуснаха децата си в класните стаи след частичното премахване на ограниченията, въведени заради разпространението на коронавируса.

Ето и справката :

В двете сгради на ДГ "Зорница" са присъствали общо 204 деца: 109 деца в централна сграда и 95 деца - във филиала в ж.к. "Запад". Общо по списък детското заведение се посещава от 310 деца: 161 деца в централна сграда и 149 деца - във филиала в ж.к. "Запад". Няма деца, които ползват онлайн обучението.

ДГ "Щастливо детство" - 46 деца. По Списък децата са 77. Няма деца, които се обучават в електронна среда.

ДГ "Пролет" - общо 116 деца в централната сграда в Асеновград и във филиала в село Боянци. По списък децата са 169. Няма деца, които се обучават в електронна среда.

ДГ "Асенова крепост" - 142 деца. По списък са 210 деца, които са на присъствена форма на обучение.

ДГ "Надежда" - 132 деца. През декември 2020 г. всички са били включени в обучение в електронна среда. В момента няма включени деца в онлайн обучение. За едно дете родителите са подали заявление за самостоятелна организация и се чака решение за това от експертна комисия от РУО - Пловдив.

ДГ "Никола Вапцаров" - 178 деца. По списък са 282. Няма деца на онлайн обучение.

ДГ "Мир" - 105 деца в централната сграда в Асеновград и 10 във филиала в село Стоево. По общо в двете сгради се обучават 193 деца.

ДГ "Дружба" - 93. По списък са 163 деца.

ДГ „Радост“ - кварталите "Долни Воден" и „Горни Воден“ – 86 деца. Общо по списък - 142.

ОУ „Христо Ботев“ – Асеновград - 494 деца, заедно с подготвителната група и учениците от I - IV клас. Едно дете се възползва от онлайн обучението.

ОУ "Отец Паисий" - село Тополово - всички деца от I - IV клас се обучават в присъствена форма.

ОУ "Отец  Паисий" - Асеновград - общ брой ученици от I - IV клас - 198. Към 05.01.21 г. са отсъствали четири деца, а пет са били на онлайн обучение.

ОУ "Отец Паисий" - село Мулдава - 27 ученици от I - IV клас се обучават присъствено.

ОУ „Никола Вапцаров“ - Асеновград - общ брой ученици в училището – 570 I - VII клас. Брой ученици на присъствено обучение - 243.

В СУ "Свети Свети Кирил и Методий" - Асеновград се обучават общо 1 002 ученици. От тях 725 са на онлайн обучение (от V - XII клас) и 277 присъствено – от I - IV клас.

ОУ "Петко Каравелов" - Асеновград всички 24 деца от подготвителните групи са в присъствена форма. Общо 399 са учениците от I - IV клас. От тях 397 са в присъствена форма и двама - на онлайн обучение.

В ОУ "Панайот Волов" - квартал "Долни Воден" в Асеновград се обучават 176 ученици. От тях 101 от I - IV клас са в присъствена форма на обучение. Няма ученици от начален етап в обучение от разстояние в електронна среда.

ОУ „Ангел Кънчев“ - Асеновград общо ученици в обучение 257, от които три са в електронна среда.

В СУ "Свети княз Борис І" - Асеновград - 150 ученици от I до IV клас са в присъствена форма. По списък са 155. Пет ученици отсъстват поради заболяване.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини