Христо Иванов намекна коя е Мата Хари, снимала спалнята на премиера

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов намекна коя е Мата Хари, снимала спалнята на премиера.

Намекът Иванов направи в пост в официалния си Facebook профил, придружен със скрийншот на новината за назначаването на Виолета Сечкова за почетен консул на Република Корея в Пловдив. 

Kоментарът на Христо Иванов в пълния му вид:

"Явно - хепи-енд.

Например за следния сюжет: в бананова република с компотна характеристика на социално-икономическия модел изтичат снимки на нощното шкафче на премиера, в което има пари и злато, обясними само с корупция. Неудобствата са две: трябва да се монтира някакво обяснение за пред публиката, но не трябва да се произвеждат доказателства, за които някой ден прокуратурата да се сети. Следва просълзаващ разказ за Мата-Хари, намеци за нейната самоличност, а прокуратурата - крайно услужливо - успява така и да не разбере кой конкретно се крие зад тази красива история за любов и прекалено вместими дамски чанти. До тук добре, обаче трябва да се осигури мълчанието и поне някаква недосегаемост на реалната собственичка на чантата. Честно казно, имах доста черни мисли в тази насока, а съм бил неправ. Любовта е надделяла...

Честито на корейците!

P.S. Боя се, че ще се наложи да смутим тази идилия с въпроси, които ще зададем на МВнР в София и Сеул и други действия, чрез които да проверим тази хипотеза."

Източник: offnews

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ма
    Мартин
    1 -1
    18:22, 15 яну 2021
    Гледам Христо Иванов - виждам Иво Прокопиев... защо ли?

Още новини

Последни новини