Най-добрите флашки за iPhone

Сигурно сте забелязали, че колкото и място да имате, все не стига. Ако пък все пак е много - има нужда от подреждане. Няколко интересни предложения в тази посока от iMore, експертите във всякакви ай-джаджи, които са твърдо убедени, чe животът с Apple е по-добър.

Ако искате да спестите малко място, да добавите нова музика към устройството си или планирате да преместите голям файл, едно флаш устройство, което работи с вашия iPhone, е страхотно, пише iMore. И, разбира се, това е направо спасение, ако сте любители на диви места, където нямате връзка с облака. Да, добрите стари флашки, с вашите любими неща. Поне докато на iPhone има Lightning.

Има десетки опции за iPhone флаш устройства, от които можете да избирате онлайн, но от изданието са определили няколко, които са най-добри за парите си.

Ето най-добрите флаш памети за архивиране на вашия iPhone. Освен ако не е отбелязано друго, всяко от най-добрите флаш устройства за iPhone по-долу има капацитет за съхранение от 128 GB.

Най-доброто в повечето случаи:
EATOP iPhone Memory Stick
EATOP iPhone Memory Stick е ефективна и достъпна памет с 128 GB място за съхранение. Предлага се в няколко цветови опции и има Lightning и USB, които могат да се използват с просто щракване на превключвателя.
$ 18 в Amazon
От $ 23 в Walmart
От $ 23 в Newegg

Здрав:
HooToo iPhone флаш устройство
Ако търсите флаш устройство за iPhone, което прехвърля вашите файлове супер бързо и е създадено да издържа на ежедневна употреба, HooToo iPhone е вашият най-добър вариант. Освен това можете незабавно да добавите приятна доза място за съхранение за вашия iPhone. Лят корпус от алуминиева сплав.
$ 39,99 в Amazon

Издръжлив:
iDiskk MFI сертифицирано флаш устройство
Независимо дали искате да прехвърляте филми и снимки или искате да освободите място на вашия iPhone, MFI сертифицираното флаш устройство iDiskk е опция, която трябва да обмислите. Проектиран с издръжлива алуминиева конструкция, той се предлага с безплатно приложение, което поддържа заснемане на снимки и видеоклипове, като същевременно незабавно запазва вашите шедьоври направо на флаш устройството.
$ 40,39 в Amazon

Доказана марка:
SanDisk iXpand флаш устройство за iPhone и iPad
Флаш устройството SanDisk е проектирано да прехвърля вашите файлове, така че да можете бързо да освободите място. Автоматично архивира всички снимки и видеоклипове и лесно стриймва видео в движение. Флаш устройството SanDisk за iPhone и iPad е идеалният малък аксесоар, който да държите в чантата си, в случай че имате нужда от това допълнително място за съхранение. Тази цена е за 128GB размер, но можете да изберете от 32GB до 256 GB, в зависимост от вашите нужди.
$ 28,20 в Amazon
$ 39,78 в Amazon

Допълнителна дължина:
RAVPower флаш устройство за iPhone

RAVPower Flash Drive за iPhone е адаптер за USB и Lightning порт с добавена дължина благодарение на къс, но полезен кабел. Можете да го използвате, за да не само съхранявате до 128 GB файлове, но и да зареждате вашия iPhone в движение с преносима батерия.
От $ 40 в Amazon

Дали ще решите да използвате някоя от най-добрите флаш памети за iPhone или предпочитате iCloud? Може би просто прехвърляте файловете си на вашия Mac, след като останете без място на вашия iPhone? Има толкова много различни опции за съхранение, но изборът на iMore e EATOP iPhone Memory Stick поради цената му, дизайна и широката цветова гама.

Ако търсите флаш устройство, което е малко по-здраво, тогава iMore препоръчват MFi сертифицираното флаш устройство iDiskk. Поради издръжливия си алуминиев дизайн, то е идеалнo за пътувания, къмпинг и по-екстремни приключения.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини