Челен сблъсък при Седловина,двама в Спешното

Двама били прегледани в Спешното приемно отделение в Кърджали след пътно произшествие вчера около 10,30 часа по пътя от село Седловина към областния град. 32-годишен с „Пежо“ се блъснал в движещ се пред него лек автомобил „Рено“, управляван от 60-годишен. Водачът на реното и 55-годишният му спътник били прегледани и освободени. Тестовете за алкохол са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Нерегистриран автомобил, управляван от неправоспособен, бил засечен при проверка в областния град. Непълнолетният се придвижвал с „Мицубиши“ по ул.“Първи май“ и бил спрян от полицейски служители. При направена справка станало ясно, че моторното превозно средство е с прекратена регистрация за разкомплектоване. Сектор „Охранителна полиция“ продължава работата по случая с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

 Екип на пожарната служба в Кърджали загасил запалени отпадъци в кв.  „Горна Гледка“ след подаден сигнал снощи около 19,30 часа. Небрежна работа с огън причинила произшествието. Няма нанесени щети.

Два сигнала за оказване на техническа помощ били подадени вчера в пожарната служба в Кърджали. Около 14 часа спасителен екип обезопасил провиснал кабел за интернет над пътното платно в кв. „Гледка“ в областния град. Около 20,30 часа двама служители събрали разпилян живак от счупен термометър в жилище в Кърджали.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини