Водещите новини: Мърдок е в затвора, Д-р Огдън е отвлечена, а Бракенрийд - безследно изчезнал

Най-методичният и дързък детектив на Торонто – Уилям Мърдок - се завръща по Epic Drama на 5 април с нов сезон 

Новият 11-ти сезон на почти феноменално успешният в глобален мащаб канадски сериал „Криминалните случаи на Мърдок“ ще дебютира по Epic Drama в понеделник, 5 април, от 21:15 часа. 

Драматичната продукция „в епоха“ е базирана на книгите на Морийн Дженингс и се развива през 1890-те и ранните години на 20-ти век в ерата на технологичен прогрес, като главно действащо лице е детектив Уилям Мърдок, претворен на малкия  екран от актьора Яник Бисон, който е и изпълнителен продуцент на сезона, докато в хода на 18 едно-часови епизода се опитва да разплете най-страшните престъпления на Торонто. 

Сезон 11 на любимия в световен мащаб сериал започва с това, че Мърдок е хвърлен в затвора, натопен за убийството на бърлеска танцьорка. Колегите му са простреляни в засада, Бракенрайд е видян за последно с опрян в главата пистолет, а корумпиран политик и съюзниците му са отвлекли Д-р Джулия Огдън. 

Мърдок трябва да докаже невинността си зад решетките, докато детектив Лъулин Уотс му помага тайно да реши случая. 

Криминалните загадки включват завръщането на Александър Греъм Бел, който помага на Мърдок, след като гост бива убит по време на уникална вечеря в чест на Хелън Келър. Случва се странен автомобилен инцидент, който трябва да бъде разрешен преди смъртоносен краен срок, а опитите на радикален хирург, който се опитва да извърши трансплантация на орган, са прекъснати от основателката на "Християнската наука" Мери Бейкър Еди.

Сред гост звездите този сезон са Тамзин Оутуейт (EastEnders), Елиз Бауман (Carmilla) и звездата от WWE Raw & Smackdown Джей Резо. 

„Криминалните случаи на Мърдок“ сезон 11 се излъчва всеки делничен ден от 21:15. 

Специалните детективски недели с Мърдок и Дрейк (Бележка: „Случаите на Франки Дрейк“ също е дело на създателите на Мърдок) – всяка неделя, от 11 април. 

Ден преди това - на 10 април,  започват специални съботи с британските детективи от сутрин до 21:00 часа, когато продълаваме с „Полдарк“, „Госпожа Уилсън“ и екзотичния „Сингапурска хватка“.

Не пропускайте компанията на най-добрите британски детективи - от г-ца Марпъл до Морз и г-ца Скарлет. В късна викторианска Англия, г-ца Скарлет си проправя път през мръсните улици на Лондон, в средата на 20-ти век г-ца Марпъл решава престъпления, които озадачават всички останали, през 60-те г. младият Ендевър Морз учи тънкостите на занаята в полицейското управление на Оксфорд.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини