12 °C

Слави Трифонов отговори на Борисов с Конституцията

Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов за първи път след деня на изборите публикува свой коментар във фейсбук. 

Текстът е лаконичен:

"По повод на различни политически изказвания и предложения, изразени в последните дни, искам да кажа следното: Има много ясна законова процедура, упомената в Конституцията, и ние съвсем логично я спазваме и вървим по нея."

Това, което всъщност казва лидерът на втората по големина парламентарна група в 45-ия парламент, е, че според основния закон държавният глава Румен Радев трябва да връчи мандат за съставяне на правителство първо на ГЕРБ и едва след това, ако партията на Бойко Борисов се провали в опита си да остане на власт, идва ред на неговата партия.

Източник: offnews

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Ve
  Venom
  11 -24
  17:02, 7 апр 2021
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Да
   Дали ?
   19 -26
   17:19, 7 апр 2021
   Дали има друга държава, в която победилата категор... Виж коментара
  • По
   Порчо
   30 -7
   19:16, 7 апр 2021
   Дали има дебили, дето повече от половин година народът им иска оставката, а те се крият по махали и джандеми и се правят все едно нищо не се случва?
   Знаем че вие гробарите не сте много умни и образовани, ама не можете ли да работите поне с калкулатор? Проста аритметика за втори клас е! Като пресметнете, ще разберете, че даже и да си взел (купил с държавни, сиреч с нашите пари) най-много гласове, то може и да не си победител!
   Защо мислите, че ******* сега се гърчи и обяснява, като ученичка? Дори и той разбира, че при едно различно правителство, има шанс всичките му далавери, простотии и мръсотии ще изскочат! И тогава дори Каскетски-Гешев може и да не го спаси! Защото в мафиотските среди всеки си пази кожата!
  • Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • Къ
   Към Пора
   0 -1
   19:48, 8 апр 2021
   Порчо,Пор вмирисан, обсесиите ти за непогрешимост са потресаващо нелепи и тъповати,както винаги.
   Запомни го. Пак ще ти го напомня --само след броени месеци ,сегашните уж победители на Слави-Чалгаря,Пинокио и Мая Костинбродска ще бъдат замеряни,псувани,бити,преследвани от същите лумпени,които ги избраха, а летните протести ще им се сторят ,като детска игра пред вълната,която ще срещнат .
   И началникът им -Президента няма да има къде да се скрие.
 • 2
  Сф
  Сферата
  5 -5
  01:23, 8 апр 2021
  Всичко в момента зависи от Трифонов. Ако иска да разкара ГЕРБ за винаги, прави нови избори или широка коалиция. Ако не му стига, колко е богат, но с гаранции за голямото парче от баницата, взема мандата и се коалира с ГЕРБ. Трябва обаче, да има много предан Министър-председател. Е, като страничен ефект може да изчезне България, но то и досега никой не мислеше за нея.

Хороскоп за 15.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е подходящ за творчески планове и подготовка за реализацията им. Не се претоварвайте физически, мислете позитивно и съзидателно. Хармоничните отношения ще ви помогнат да се организирате и справите по-леко с трудностите. Обективната ви оценка за нещата е предпоставка за правилни решения и адекватни действия.
15 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
С основание може да очаквате от работата си днес по-добри доходи. Трудностит са възможни по линия на администрация и неспазване на срокове и законност. Въпреки това ще се справите с възникналите препятствия и ще доведете делата си до край, което значи и осигуряване нуждите на семейството.
15 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Дава ви се отлична възможност да покажете на практика вашите умения, изобретателност и младежки дух. Голямата ви ангажираност може да ви направи неспокойни и нетърпеливи, но сега е момента да стиснете зъби и да издържите. Повярвайте, усилията ви няма да са напразни. Всичко, което постигнете днес, ще ви носи добри дивиденти за дълго време напред.Струва си, нали.
15 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Стремите се да вършите нещата така, че на хората около вас това да им харесва и да не влизате в пререкания за излишни неща. Помислете обаче и за собствените си желания и за това, че е трудно винаги всички да са доволни. На работното място пред вас се открива блестяща възможност да покажете на какво сте способни, затова захванете се сериозно за работа.
15 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате доста работа днес, но едва ли ще се намери нещо, с което да не успеете да се справите. Често се заемате с много неща наведнъж, но учудващо за хората около вас успявате да се справите без проблеми. Ще се изненадате от предложението, което ви прави близък приятел. Винаги сте готови да отвърнете на предизвикателствата и едва ли ще откажете.
15 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Привеждайки програмата си в действие, ще засилите активността и желанието си за общуване. Чрез търговско-финансови операции, реализирани не без подкрепата на близък човек, ще се стабилизирате материално. Ако сте пряко ангажирани с професионалните си задачи ще получите изгодни предложения.
15 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Ако сте и не конфликтни ще спечелите повече, осъществявайки плановете си. Насочете усилията си в областта, в която сте най-силни. От там ще дойдат и добрите резултати. Желанията ви скоро ще станат реалност, повярвайте си. При някои е възможно да се събудят стари, хронични заболявания.
15 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Предстои ви ден, който ви предлага възможности в много направления. Най вече от вас зависи как ще предпочетете да го изживеете, но със сигурност не трябва да спирате да се усмихвате и да забавлявате околните, защото настроението ви е страхотно. Ставащото е само част от настъпващия период на драгоценни успехи.
15 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Нетърпеливи сте да видите работата си по-скоро завършена и това ви амбицира. Усърдно ще избегнете проблем, който застрашава да обезсмисли труда ви досега. Към някой от обкръжението ви сте особено чувствителни и това ви пречи да оцените връзката си правилно. Но не му пречете да изрази отношението си към вас.
15 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Несъгласието ви с нечие решение не бива да пречи на отношенията помежду ви. Намерете по-елегантен начин да изразите становището си, без да влизате в конфликт и да застрашавате връзката си. Можете да предложите и повече в името на общото ви бъдеще, не мислите ли. Волята ви е силна, но не пренебрегвайте и другите.
15 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Възможностите ви за извънредни приходи днес са много добри. Има вероятност и да ги пропуснете при прекалено колебание. Може би пред някои от вас стоят леки затруднения в бизнеса, които скоро ще отшумят без трайни негативни последици.
15 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
15 апр 2021
Последни новини