Община Смолян удължава кампанията за пролетно почистване до 23 април

Изображение 1 от 4

    Кметът Николай Мелемов благодари на всички, които досега се включиха в кампанията за пролетно почистване. „Благодаря на всички, които до момента се включиха в традиционната кампания за пролетно почистване, която започна на 5 април т.г. Хората проявиха инициативност и показаха, че от нас зависи дали ще живеем и работим в една по–чиста и по–приветлива среда. Пролетта е сезон, в който природата се събужда за ново начало“, посочи кметът Николай Мелемов.
    „Да почистим дворовете си, междублоковите пространства, тревните площи, тротоари, стълбища, паркинги – всички места, които са свързани с нашия живот. Нека да посрещнем с чистота и в хармония един от най-хубавите и светли християнски празници - Великден.
    Моят апел е, всеки от нас да осъзнае своята гражданска отговорност. Защото със споделени усилия и участието на всеки от нас, можем да направим Смолян и населените места по–чисти, по–уютни и приветливи“, призова градоначалникът.
    Поради неблагоприятните метеорологични условия пролетната кампания се удължава  до 23 април т.г.
    Събраните битови отпадъци да се поставят в кофите за смет, а всички останали до тях. Автомобилите на фирмата, която се грижи за чистотата на Смолян, ще ги извозят своевременно.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини