Хю Джакман и Лора Дърн в новия филм на Флориан Зелер

„Бащата“ на Флориан Зелер има шест номинации за „Оскар“, сред които за най-добър филм и главна мъжка роля на Антъни Хопкинс. Раздаването на наградите на Академията предстои но  Зелер вече е избрал следващия си проект - нова филмова адаптация на негова авторска пиеса, наречена „The Son”.

Това е история за мъж, който живее щастливо с новата си съпруга и малко дете, когато изведнъж от миналото му изплува бившата му съпруга и синът им тийнейджър с тежки поведенчески проблеми. В добавка към интересния сюжет, Зелер е избрал да доведе историята до екран с Хю Джакман и Лора Дърн в главните роли.

Лора Дърн радва с прекрасно присъствие и силни в роли в много различни (като жанр и мащаби) продукции - от „Междузвездни войни“, през „Туин Пийкс” и „Big Little Lies”, до „Семейна история“, за който взе „Оскар“. В „The Son” Дърн ще влезе в образа на бившата съпруга, докато Хю Джакман очевидно ще изиграе съпругът. 

„The Son” e изключително човешка история, която смятам, че свързва всички ни. Надявам се, че публиката ще бъде дълбоко повлияна от историята на това семейство. И Хю, и Лора натурално излъчват топлина, съчувствие и уязвимост – те ще приканят публиката да съпреживее и почувства всеки един момент. Разказът е поставен в Ню Йорк, който е почти като друг герой, толкова е жив и разнообразен, и важен за събитията. Филмът трябва да ни накара да се обадим на семейството и приятелите си и да им кажем, че са обичани и не са сами", казва Флориан Зелер за проекта.

„The Son” все още няма официална дата за старт на продукцията.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини