Вижте кой танцува със Салма Хайек

Антъни Хопкинс отдавна е в кино историята като един от най-талантливите актьори завинаги, но сега влезе в нея и като най-възрастния носител на Оскар. Той го получи преди дни за ролята си в The Father.

83-годишният Хопкинс обаче не можеше да присъства на церемонията в Лос Анджелис, нито пък пожела да бъде в някой от международните хъбове, където актьори се включваха на живо в събитието.

От началото на пандемията той е в къщата в родния си Уелс и съвсем нормално предпочита да не се появява прекалено сред много хора, за да намали рисковете за здравето си. И когато Антъни не може да иде в Холивуд, Холивуд идва при него.

След като благодари в Instagram профила си за Оскара, той беше посетен от Салма Хайек. Разбираме го от нейния профил, където има кратко видео на двамата. Те танцуват на фона на Dance Me to the End of Love на Ленард Коен.

"Празнувам с краля неговия втори Оскар," написа 54-годишната Хайек. Първата му статуетка за водеща мъжка роля той получи през 1992 г. за "Мълчанието на агнетата".

Източник: LifeStyle

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини