Акцентите по FOX Crime и FOX Life през май

FOX LIFE

Американска съпруга, сезон 5
Премиера: 26 май от 22:00 часа
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 часа
30 мин., комедия

Кейти Ото e уверена, непримирима съпруга и майка на три деца. Тя се грижи за не дотолкова идеалното си семейство в богатото градче Уестпорт, Кънектикът, което е пълно с „перфектни“ майки и още „по-перфектните“ им наследници. До Кейти  неотлъчно стои съпругът ѝ Грег Ото, който винаги я подкрепя. Заедно те работят усърдно, за да осигурят добро бъдеще за децата си, така че да не свършат като всички останали. Въпреки недостатъците ѝ и необичайния ѝ подход, Кейти иска най-доброто за тях и се старае с всички сили да ги възпита правилно и да им предаде важните ценности в живота.  

В ролите: 
Кейти Миксън като Кейти Ото
Дидрик Бейдър като Грег Ото
Мег Донъли като Тейлър Ото
Даниъл Димаджо като Оливър Ото
Джулия Бътърс като Ана-Кат Ото   и др. 

FOX CRIME

Петра, сезон 1
Премиера: 21 май, петък от 22:00 ч.
Излъчване: Всеки петък от 22:00 ч.
120 мин., драма/криминален

Криминалната драма „Петра“ вдъхва живот на образа на знаменития детектив от бестселърите на Алисия Хименес Бартлет. Находчивата и нетрадиционна Петра Деликато се занимава с отегчителна административна работа в Генуа, когато внезапно ѝ възлагат отговорна задача – разрешаването на тежки престъпления заедно с Антонио Монте, полицай от старата школа. Двамата са много различни, но споделената им амбиция да разкриват истината ги обединява и води до изненадващо успешно партньорство. Те се сблъскват със суровата реалност на престъпния подземен свят на Генуа, но същевременно търсят и смисъла на живота.

В ролите:
Паола Кортелези, Андреа Пенаки

Синя кръв, сезон 1
Премиера: 26 май от 23:00 часа
Излъчване: От понеделник до четвъртък от 23:00 часа
60 мин., драма/криминален 

Драматичният сериал „Синя кръв“ разказва историята на семейство с няколко поколения полицаи, отдадени на въдворяването на реда в Ню Йорк. Франк Рейгън е комисар в нюйоркската полиция, който оглавява както полицейското управление, така и фамилията Рейгън. Той ръководи еднакво дипломатично и умело и двете и съумява да запази самообладание дори когато е замесена политика – нещо, което е измъчвало смелия му баща Хенри по времето, когато той самият е заемал поста на комисар. Голямата гордост, но и тревога на Франк е най-големият му син, Дани – опитен детектив, човек отдаден на семейството и ветеран от войната в Ирак, който понякога прибягва към съмнителни тактики за разрешаването на случаи с партньора му. Ерин е една от жените в рода Рейгън. Тя е заместник-областен прокурор на Ню Йорк и често влиза в ролята на юридически компас за братята си и баща си. Освен това се грижи сама за дъщеря си, тийнейджърката Ники. Джейми е най-младият от фамилията Рейгън, завършил е право в Харвард и е „златното момче“ на семейството. Неспособен да се отрече от семейната традиция, той отказва доходоносна кариера като адвокат, за да стане полицай. Джейми открива приятел и съюзник в лицето на Еди, неговата партньорка, която го подкрепя и го държи нащрек. Нейните мотиви да стане полицай са много различни от неговите. След няколко години съвместна работа, Джейми и Еди най-сетне се отдават на силните си чувства един към друг и се сгодяват.

В ролите: Том Селек, Дони Уолбърг 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини