17 °C

Новият областен управител на Пловдив Ангел Стоев встъпи официално в длъжност

Новият областен управител Ангел Стоев встъпи официално в длъжност днес. Той бе посрещнат от Дани Каназирева, която управляваше институцията до април.

Тя му подари красив букет цветя в знак на приемственост и уважение, като пожела областна управа да продължи да бъде институция близо до гражданите, в каквато се е превърнала в последната година и половина, както и да продължи да следи проблемите и проектите в областта.

Временно изпълняващият длъжността областен управител Петър Петров в присъствието на Евелина Апостолова и Димитър Керин – зам.-областни управители, връчи на Стоев ключа и печата на Областна администрация, както и печата на В и К асоциацията с думите: „За вашата длъжност се изискват много качества: честност, енергия, търпение и патриотизъм. Смятам, че ги притежавате.“

„Приех поканата да стана областен управител като оценка за моите управленски качества. Аз не се съм политик. Може би съм предпочетен, заради управленския си опит.

Пред мен и Областна управа има една-единствена задача – осигуряване на честни избори и аз ще дам всичко от себе си, за да я изпълня по един достоен начин.

Разчитам и на експертизата на хората от областна администрация. Ще се движат, разбира се, и всички дейности, с които се занимава администрацията“, заяви, от своя страна, Ангел Стоев и изрази надежда, че по най-бързия начин ще навлезе в спецификата.

Той благодари на предишния екип за досегашната работа и подчерта, че е особено впечатлен от дейността на предишната областна управа, свързана с медицинския щаб при справянето с коронакризата.

Благодари и на Петър Петров, че е организирал и провел навреме консултациите с политическите сили за съставяне на районни избирателни комисии.

Ангел Стоев припомни кои са основните принципи, които ще го ръководят: почтеност, прозрачност и професионализъм.

Източник: Asenovgrad.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини