Ердоган се срещна с ръководството на ДПС

Президентът на Турция Реджеп Ердоган е приел вчера част от ръководството на Движението за права и свободи (ДПС). Делегацията е била водена от председателя на ДПС Мустафа Карадайъ и в нея са участвали Ахмед Ахмедов - зам.-председател на ДПС и Илхан Кючюк - евродепутат.

Приемът се е състоял в имението "Вахдеттин" в Ченгелкьой. Срещата се е провела без медийно присъствие, съобщиха от пресцентъра на ДПС.

Ердоган е бил придружен от външния министър Мевлют Чавушоглу, директора на президентската комуникационна служба Фахретин Алтун, говорителя на президента Ибрахим Калън, говорителя на Партията на справедливостта и развитието Юмер Челик и заместник-председателя на Партията на справедливостта и развитието Ефкан Ала.

По-рано през деня представителите на ДПС са се срещнали и с Мустафа Шентоп - председател на Народното събрание на Република Турция.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ma
    Magnitsky
    11 0
    09:15, 6 юни 2021
    Ердоган не може да спаси кожата на бандитът П е е в с к и.
  • 2
    На
    Намагнитен
    16 -6
    09:44, 6 юни 2021
    Сега вече на всички трябва да е ясно чия партия е ДПС - директно на Ердоган. И на следващите избори пак си стойте в къщи . Защото ако се гласува масово процента на ердогановата партия ще е нисък и без значение. Не че ДПС не се разпространило като раково образование в цялата администрация , но винаге има смисъл да се смачка
    • Ко
      кОрти
      0 -1
      15:31, 7 юни 2021
      Ти нали не мислиш че разбират за йайво говориш. 90 процента са умствено изостанали. За едно е прав тулупа. На прост човек кОр се набива
  • 3
    Ve
    Venom
    8 -3
    15:51, 6 юни 2021
    То е ясно като бял ден - америка отряза парите и авоарите на Пеевски и сега нямат за предизборна агитация. Отишли са да просят пари от Ердоган и интересно е после кой и как ще му ги връща ?
    • Тъ
      Тъпак
      0 -1
      15:32, 7 юни 2021
      Отиват да организират изборите. Кви пари те гонят
  • 4
    45
    4576
    12 -3
    16:35, 6 юни 2021
    Тази партия ДПС трябва да се забрани със закон.Дупедавците от ДПС позволяват турска намеса в българската политика, икономика, култура и т. н.
  • 5
    Бр
    Бравос Булгаристан
    2 -2
    20:19, 6 юни 2021
    Ей така ва аресвам да са държите и да са помагате!
Последни новини