25 °C

Плувният сезон на Градския плаж в Асеновград е открит

  Заместник-кметът по хуманитарните дейности в Асеновград инженер Петър Петров постави официално началото на плувния сезон в Градския плажен комплекс.

  „Искам да приветствам с „Добре дошли!“ всички присъстващи. Градският общински плаж на Асеновград вече се утвърди като място, на което не само местните, но и гостите на града разпускат след работа или релаксират в почивните дни.

  Обособени са уютни и безопасни места и за най-малките ни жители.

  Радвам се, че Асеновград разполага с такова място, на което хората могат да се срещнат с приятели, да спортуват или просто да почетат книга под сенките.

  Искрено пожелавам летният сезон да премине без инциденти за Градския плаж и в края на лятото да отчетем резултати на успешна и ползотворна работа за целия екип.

  Удоволствие е за мен да отправя пожелание от свое име и от името на кмета на Асеновград доктор Христо Грудев към асеновградчани и гостите на града – да се наслаждават на обновената обстановка и слънчевите и топли дни да бъдат повече от дъждовните“, каза пред присъстващите Петров.

  Още при официалното откриване пристигнаха първите желаещи да плажуват в днешния ден. Слънцето се усмихна на посетителите чак до късния следобед, когато традиционно в Асеновград се разрази буря.

  Входът за плажа днес бе свободен, а желаещи да събират тен и да спортуват не липсваха.

  Архиерейският наместник на Асеновград отец Йордан Георгиев освети плувния комплекс за здраве, благополучие и сезон без инциденти.

  За безопасността на посетителите на Градския басейн ще се грижат екип от професионални спасители.

  Сутрин от 08:00 ч. до 10:00 ч. и вечер от 18:00 ч. до 20:00 ч. пък ще се провежда курс по плуване за деца.

  Закупени са 120 нови шезлонга и 100 чадъра. Подредени по цвят, придават естетически приятен вид на обстановката в комплекса.

  Няма промяна в цените за ползване на басейните - 4 лева е входната такса за възрастни, а 3 лева - за деца. Предлага се и месечна карта, която струва 50 лева за лица над 18 г. и съответно - 40 лева за ненавършилите пълнолетие.

  Източник: Asenovgrad.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Още новини

  Хороскоп за 17.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Правите неща заслужаващи уважение и с тях печелите симпатиите на хората около вас. Не преследвайте користни цели, не бъдете високомерни към другите, нито пък използвайте познанствата си с цел облага. Само така ще запазите личното си достойнство, а и ще заслужите истински приятели.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Този ден за вас се характеризира с инициативност и добро настроение. С каквото и да се захванете, вършите всичко по най-добрия начин и то така че да удовлетворява изискванията и на най-взискателните хора около вас. Възможно е да ви се наложи да отложите нещо, планирано за днес, което ще ви създаде повече работа впоследствие.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Много от вас ще споделят времето си със семейството и приятелите, в стремежа си да направят деня по-приятен за всички ви. Изразявайки подкрепата си към тях, ще ви стигнат силите да се справите и със своите си задачи. С воля и труд ще преодолеете ограниченията, които ви пречат и ще продължите напред, мотивирани и можещи. Няма да ви липсват внимание и любов.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не се поддавайте на натиска на околните. Това едва ли е толкова трудно, колкото изглежда. Вършете работата си безупречно и се съобразявайте с плановете си. Предвид темперамента ви за мнозина от вас това може да се окаже трудно, но днес си заслужава. Ще бъдете доволни от себе си и ще имате стимул да зарадвате вашите близки и приятели.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Следвайки програмата си, ще спазите сроковете и ще представите готов крайния резултат от усилията си. Дамите ще се радват на засилен интерес към тях, което ще бъде допълнителен стимул за работата им. С нечия помощ ще намерите по-пряк път за постигане на целите си и делата ви ще се ускорят.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ако дълго се колебаете как да постъпите по конкретен въпрос може и да изпуснете сроковете и така да затворите вратите пред себе си. Дайте си ясна сметка какво точно искате да постигнете и действайте, след като сте набелязали конкретните стъпки. Потиснете притесненията си, те са неоснователни.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Излъчвате ведрина и сърдечност, и това ви прави приятна компания. В деловите задачи няма да срещате затруднения и с лекота ще вървите напред. Вечерта ви ще бъде приятна. Някои ще предпочетат семейна обстановка сред близките хора. В личен план нещата ви се развиват с променлива скорост.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не се поддавайте на емоциите си, най-вече на онези, подтикващи ви към конфликти. Бъдете по-дискретни и не злоупотребявайте с доверието на колегите си. За себе си оставете онези свои преживявания, които разголват душата ви пред другите. Пътувания, служебни или във връзка с отпуската, наложете си да не се притеснявате излишно.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Може би имате нужда да останете насаме със себе си и да обмислите на спокойствие ситуацията. Днес със сигурност ще ви се открие такава възможност, стига да не вземете твърде присърце дребните неприятности на ваш близък.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Някои от вас ще използват деня за екскурзия до по-далечно място. Почивните дни са подходящи за подобно начинание. Промяната ще ви подейства обновяващо. В това ви занимание лесно ще намерите съмишленици и няма да сте сами. Приятели ще ви насочат и към други не по-малко интересни възможности.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Колкото по-бързо и добре отстраните пропуските и грешките си, толкова по-бързо ще се доближите до успеха. Като се има предвид прагматичното ви и целенасочено мислене, няма съмнение, че ще го направите. Събитията ще се развиват динамично, за това покажете устойчивост на характера си и не робувайте на емоциите си.
  17 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Натовареността ви създава повече стрес и напрежение, но за отплата ще се радвате на придобивки. И занапред ще продължавате да работите, получавайки това, което желаете. Отделете от времето си на хората и нещата, без които не можете. Очаквани събития ще ви направят активни и в друга сфера.
  17 юни 2021
  Последни новини