35-годишен хасковлия загина при катастрофа с камион

Водач на товарен автомобил почина на място, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

На 11-и в 8:50 часа на пътя между стамболовските села Силен и Долно Ботево е възникнало произшествие с Мерцедес с полуремарке, собственост на фирма и управляван от 35-годишен хасковлия. Камионът е напуснал платното и се е преобърнал в канавка, а водачът е паднал от кабината и е бил затиснат между кабината и изсипалия се чакъл, вследствие на което е починал. Образувано е досъдебно производство.

Същия ден в 17 часа е станало още един пътен инцидент в Симеоновград. Неправоспособен водач на БМВ се е ударил челно в крайпътна къща на улица „Съединение“. От удара е с контузия на корем и гръден кош, без опасност за живота. Алкохолната проба на водача е отрицателна, а тестът за наличие на наркотици е положителен на метамфетамин.

74-годишна пешеходка е без опасност за живота след друг инцидент, станал на 12-и в 12:30 часа в хасковския квартал „Орфей“. 57-годишен водач на Ситроен е ударил с предна дясна част на колата жената, движеща се по посоката му на движение. Пострадалата е с охлузни рани, прегледана и освободена за домашно лечение. Съставен е акт.

Шведско семейство е пострадало в катастрофа вчера. В 16:37 часа на АМ „Марица“ при км.47 с посока на движение Харманли се е движил лек автомобил Мерцедес, управляван от 37-годишен мъж. На мокра настилка, водачът се е завъртял на платното и се е ударил вдясно в мантинела и е останал в аварийната лента. В резултат на това е пострадал водачът, който е с множество фрактури на ребра, фрактура на прешлените, кръвоизливи в корема и в белия дроб. Настанен е в хасковската болница с опасност за живота. Ранени са и возещите се в колата 33-годишна жена – с порезна рана на главата; 9-годишно момиче – с охлузвания по тялото; момиченце на 3 г. – с болки в корема и кръста. За наблюдение в болницата е оставено и 8-годишно момиче, което е с болки в гърдите и нараняване на белия дроб, и четирите без опасност за живота.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Кое е това момче на 35 години , в коя фирма ?
  • 2
    No
    Nostradamus
    8 -1
    20:39, 14 юни 2021
    За да е карал чакъл, сигурно е била гондола на ПИМК от Долно черковище кариерата... естествено претоварена. А момчето недоспало. Бог да го прости! Амин!
  • 3
    44
    4444
    10 0
    22:26, 14 юни 2021
    Да почива в мир момчето! Но камионите на тази фирма разсипаха пътищата!
  • 4
    ..
    ..
    2 0
    01:49, 16 юни 2021
    Едно прекрасно добро момче, за което скърбят много хора
Последни новини