Кои ще са новите "ангели" на Victoria's Secret

Винаги сме свързвали Victoria's Secret с пищните спектакли с десетки момичета с перфектни форми, които дефилират с най-новите модели бельо на марката. Шоуто направи известни много красавици, но и отнесе сериозни критики за нереалистичните представи за красота, които създава.

През 2019 г. стана ясно, че модното шоу не носи приходи, а загуби за компанията. Затова и се стигна до решението то да бъде спряно като ежегодна традиция, продължила от 1995 до 2018 г. Но нито с шоу става, нито без.

Затова и от Victoria's Secret обявиха новата стратегия за ребрандиране на марката, с която ще се опитат да излъскат имиджа си и да привлекат нови клиенти сред дамите. 

Вместо "ангели", които да се разхождат по бельо на подиума, от компанията са избрали своите нови звездни посланици - Приянка Чопра и Меган Рапино. Те няма да дефилират полуголи, а просто ще се появяват в различни кампании и ще популяризират бранда.

Актрисата и футболистката са избрани неслучайно. От Victoria's Secret смятат, че те променят стереотипи, съществуващи за жените, и показват своята сила и борбеност. И именно дами като тя марката се надява да успее да привлече за свои клиентки, предава Page Six.

Рапино и Чопра обаче не са единствените, съгласили се на амбициозната задача да възродят бранда. Редом с тях са судано-австралийският модел Адут Акеч, бразилския транссексуален модел Валентина Сампайо, моделът плюс размер Палома Елсесер и журналистката Аманда де Каденет. Именно последната ще бъде водещ на специален подкаст, в който останалите дами ще разкажат своите вдъхновяващи истории.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини