Станислав Недков-Стъки на разпит в полицията

Председателят на Българската федерация по ММА Станислав Недков-Стъки е извикан на разпит в полицията, съобщи NOVA

Поводът е скандалът от миналия петък, когато Недков се появи пред Министерството на младежта и спорта със свои сподвижници и влезе в кабинета на министъра, за да поиска обяснение за изнесените данни в сряда от Андрей Кузманов и говорителя на Министерски съвет Антон Кутев, че Федерацията по ММА е взела над един милион лева от държавата като финансиране и по програми. Според самия Станислав Недков обаче става дума за 5 пъти по-малка сума.

Два дни по-рано Антон Кутев обяви, че чрез Министерството на спорта са раздадени непрозрачно около 5 млн. лв. Още същия ден бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев от кабинета "Борисов 3" обясни, че програмата за превенция сред младежите съществува много отдавна, а по време на второто правителство на Бойко Борисов преминала от Министерството на финансите към Министерството на младежта и спорта. Той категорично отхвърли твърденията на служебния министър Кузманов и на говорителя на МС Антон Кутев за злоупотреби с програми за финансиране на ММС.

Източник: nova

Видеа по темата

Коментари в сайта (2)

  • 1
    3,
    3,14
    5 -1
    16:44, 22 юни 2021
    Ще спрете ли да ни занимавате с такива незначителни изроди?
    • На
      НАСАКОТО ЯКАТА
      3 0
      17:50, 22 юни 2021
      По принцип си прав, но пък и трябва да се знае какви ги вършат тези на които си поверяваме децата. Изгледах клипа на жълто-кафявия сайт ПИК и там видях неща , на които не трябва да се учат децата. Казвам деца ,защото това беше мотивът на въпросния индивид да нахлуе в кабинета на министър, "че се петни името на федерацията по ММА ,която възпитавала и тренирала много деца" . Да ги тренират , няма лошо, но трябва и да ги възпитават, това би направил добрия треньор. А този ги учи, че не трябва да спазват никакви правила и могат да действат по мутренски. Защото в кабинет на министър , а и навсякъде другаде се влиза с предварителна уговорка или покана. Тук е момента и да поправя писача на тази статия ,трябваше да пишете : Недков "нахлу" в кабинета на министъра , а не "влезна". И за да сравните и съпоставите действията на администрацията сега и на предишната власт ще ви припомня за случая когато майки на деца с увреждания влезнаха по подобен начин в парламента. Влачиха ги за косите по пода и след това ги изхвърлиха навън като мръсни парцали. Макар ,че няма как да сравняваме двата повода , защото едните се борят за физическото оцеляване на техните деца , а в този случай защото някой се почувствал обиден .
Последни новини