Саманта Фиш - Faster

Саманта Фиш обяви новия си албум Faster, който ще излезе на 10 септември 2021 г. и е достъпен за предварителна поръчка. През януари 2022 г. Фиш ще започне турне в Обединеното кралство, което включва и шоу в престижната лондонска O2 Shepherd’s Bush Empire.

Faster е продължение на аплодирания Kill or Be Kind през 2019 г. и отбелязва първото сътрудничество на Саманта Фиш с продуцента Мартин Кирзенбаум (Лейди Гага, Стинг), който е съавтор на осем от 12-те нови песни на албума и помага на китариста, певицата, и автор на песни, за да усъвършенства звука си и да начертае смела нова звукова територия.

"Наистина мислех, че след 2020 г. ще завърша с наистина мрачен, мрачен албум, но вместо това измислихме нещо, което е забавно и секси и така овластяващо.", казва Саманта Фиш. Заглавната песен Faster напълно илюстрира всичко, казано дотук. Видеото, което рокаджийката пусна е от изпълнение на живо, за разлика от първото от този албум (по-долу).

В албума има и парчета с по-различно звучене, като за финал идва тежка RnB балада. Във Faster участва като гост рапърът, певец и автор на песни Tech N9ne, който както и Саманта Фиш и Мартин Кирзенбаум идва от Канзас Сити.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини