Мобилни полицейски екипи ще посетят няколко асеновградски села

При стриктно спазване на противоепидемичните мерки и през ноември продължава организацията за по-активно присъствие на полицейски служители в малките населени места в Пловдивска област.

Мобилни екипи от отделите „Криминална полиция“ и „Охранителна полиция“ започват посещения в общо 48 села, в които няма постоянно полицейски инспектори.

На срещите жителите и представителите на местната власт могат пряко да информират униформените за нарушения на обществения ред или правилата за безопасност на движението, както и за извършени престъпления или случаи, за които е необходима намесата на други компетентни институции.

Приетите в писмен вид сигнали се завеждат в деловодството на районното управление, на чиято територия е населеното место и се предприемат действия за проверка.

За удобство на местните жители, ежемесечните графици за  посещение на мобилните екипи предварително се публикуват на интернет страницата на ОДМВР – Пловдив, а в съответното село се оповестяват на видно място.  

На територията на Районно управление - Асеновград ще бъдат посетени няколко села.

На 4-ти ноември мобилните полицейски екипи ще са в селата Горнослав, Орешец, Мостово, Югово, Борово и село Белица от община Лъки.

Източник: Asenovgrad.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини