Кога и какво да очакваме от OnePlus 10 Pro

OnePlus създава едни от най-мощните и лъскави телефони на пазара всяка година. Предстоящите OnePlus 10 модели със сигурност ще продължат тази тенденция. 

Информация за спецификациите им циркулира в мрежата от известно време, а тази седмица се появиха и изображения на най-напомпания модел от серията - OnePlus 10 Pro. 

Основните акценти в дизайна са изключително изчистеният и силно огънат екран и големият камерен модул на гърба на устройството, който прелива в металната рамка. 

Телефонът изглежда доста секси, но от OnLeaks предупреждават, че е възможно финалният дизайн да има минимални промени. 

Очаква се 6.7-инчовият екран да е с висока резолюция от 3216 х 1440 и опреснителна честота от 120Hz, но за камерите все още знаем твърде малко. 

Много вероятно е да има подобрения в персикопичния обектив и той да осигури още по-мощен оптичен зуум, но телефонът може да се похвали и с още доста неща. 

Говори се, че OnePlus 10 Pro ще предложи супер бързо зареждане с до 125W, a капацитетът на батерията му ще е 5000mAh. 

Всеобщото очакване е, че моделът ще разчита на чисто новия и мощен Snapdragon 898, който изглежда ще захранва водещите флагмани на 2022 г. 

Като заговорихме за 2022 г., нека добавим, че според слуховете OnePlus се готви да открадне шоуто на Samsung и да представи серията OnePlus 10 преди предстоящите телефони Galaxy S22, които очакваме да видим в началото на февруари. 

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини