Microsoft започва да предлага приложението Teams Essential за малкия бизнес

Майкрософт /Microsoft/ започва да предлага приложението Teams Essentials, създадено специално за малкия бизнес, съобщава българският офис на корпорацията. Приложението предоставя професионално и достъпно решение за срещи, подпомагайки сътрудничеството, връзката и продуктивността в хибридна работна среда.

Teams Essentials предоставя множество функции за създаване на професионални срещи и колаборации на едно място - неограничени групови срещи до 30 часа; срещи с до 300 души и 10 гигабайта /GB/ облачно съхранение за всеки потребител. За да отговори на нуждите на малкия бизнес, приложението включва както нови възможности, така и вече съществуващи и налични в безплатната версия на Teams. Съвсем скоро, в допълнение към интеграцията на Outlook Calendar, новата интеграция на Google Calendar ще помогне за бързото планиране на срещи в Microsoft Teams, пише в съобщението.

"Знаем колко трудни бяха последните 20 месеца за малкия бизнес. Всички трябваше да демонстрират изключителна гъвкавост, за да се адаптират, често с ограничен достъп до инструменти и технологии", казва Джаред Спатаро, корпоративен вицепрезидент на Modern Work в Майкрософт. "Teams Essentials е създаден специално, за да отговори на уникалните нужди на малкия бизнес, като им позволява да процъфтяват в тази нова ера на работа," добавя той.

Според LinkedIn, обявите за работа на малки и средни предприятия са нараснали с 81,9 на сто на годишна база в сравнение с 1 ноември 2020 г. Повече от всякога малкият бизнес се нуждае от гъвкавост и възможности да наема хора отвсякъде, както и от технология, която отваря врати към нови стилове на работа на служителите, като например синхронно и асинхронно сътрудничество, посочват от компанията.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини