Уволнената Десислава Христова: По мое време не е даден нито един лев, не е подписан нито един договор

По мое време не е даден нито един лев, не съм подписала нито един договор. Това заяви уволнената от "Автомагистрали" ЕАД Десислава Христова.

Вчера Гроздан Караджов заяви, че „документите говорят, че цялата тази схема с инхаус, която се чудим как да развържем, е била създадена за броени дни по докладна на Христова и с тогавашния борд на „Автомагистрали”. Христова поиска право на отговор заради тези думи.

„Чудя се дали да се лаская от тези думи, че едва ли не излязох мозъка и създателя на инхауса. Нито един договор не е подписан от мен, нито един лев не е даден от мен и по мое време. Министърът доста забравя, че още в първите дни, откакто стана министър, беше сигнализиран за всички тези неща, включително и за мен от едно лице, с което той е имал и среща след това. По този повод на 23 декември повече от час аз и Пенчев разговаряхме и за инхауса и за проблемите дотук”, каза тя.

„Докладната беше издирвана от цялото министерство без да ми се обадят на мен. Лично аз я пратих сканирана на двамата ресорни министри. На следващия ден лично Пенчев ми каза по телефона: „Ми то тук няма нищо”. Тя няма нищо общо нито с инхаус, нито със схеми, става въпрос за неща, които са съвсем нормални”, добави Христова.

Източник: nova

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Fb
    FB
    1 -1
    10:14, 25 яну 2022
    Значи не си работила !
  • 2
    Ас
    аско
    1 -1
    11:16, 25 яну 2022
    Ма разбира се, тези не са политически назначения. Те през целия си живот са се подготвяли за тази длъжност и тази работа, и заслужават няколко пъти по-голяма заплата от това което получават, за денонощния труд, който полагат! Ръководителите на държавата правят непоправима грешка с отстраняването им. А дали си вярват?
Последни новини