Kelly Rowland от Destiny’s Child безплатно в София

Супер нашумялата в момента Kelly Rowland, член на женската група Destiny’s Child, идва у нас за концерта Loop Live 2009, който ще зарадва всички поп фенове на 11 октомври на пл. "Александър Батенберг".

За първи път на българска сцена ще стъпи част от феномена на 90-те години, спечелилите награда Грами и хиляди почитатели - Destiny’s Child!

На 11 октомври (неделя) пл. "Александър Батенберг" в София отново ще се превърне в най-голямата ърбън дискотека в България. Това е датата на третия пореден концерт, който се прави от най-младата мобилна мрежа Loop и телевизията с най-много хитове - City TV.

Организаторите на станалия вече традиционен за есента в столицата безплатен концерт и тази година обещават най-горещите имена от поп и денс музиката за 2009, настроение с висок градус, безплатен достъп до шоуто и още много изненади.

Безспорно новината около третия концерт Loop Live! 2009 е потвърденото присъствие на Kelly Rowland е една от основателките на супертриото, начело с Beyonce Knowles. Утвърдена вече и като соло певица с два издадени албума (Simpy Deep от 2002 г. и Ms. Kelly от 2007 г.) и дебютираща актриса (Фреди срещу Джейсън и Приятелки), Кelly връхлетя в 2009 с най-силните колаборации на годината – през февруари с Tiziano Ferro и "Breathe Gentle" и с David Guetta в тоталния хит на лятото – "When Love Takes Over"!

Освен нея, на 11 октомври на внушителната сцена на пл. "Ал. Батенберг" ще излязат още:

Katerine

Красивата белгийка от гръцки произход покори цяла Европа съссекси преработката си на "Ayo Technology", а сега идва, за да я изпълни и в София. Katerine е със статут на една от големите звезди в Белгия, след като през 2005 г. печели изданието на местното шоу Star Academy. През 2006 г. тя печели и две статуетки от престижните TMF Аwards – за най-добра певица и най-добър поп изпълнител.

Guru Josh Project

Едно от най-енергичните рейв парчета на всички времена – "Infinity" ще прозвучи на тазгодишното издание на Loop Live! 2009. Защото въпреки супер натоварената си програма, DJ-ят, продуцент и промоутър Guru Josh идва в София и ще напомпа атмосферата на площада с взривяващото си изпълнение.

Inna

Още една гореща звезда на 2009 г. ще стъпи на сцената на Loop Live! 2009. Inna e на 22 г., родена е в Констанца и вместо да продължи с образованието си по икономика, се превръща в новата поп принцеса на Румъния. Вълнуваща, секси, провокативна и супер любима на българската публика, Inna идва, за да изпее на живо мега хитoвете си "Hot", "Love" и "Deja Vu".

Tom Boxer

Oще едно от големите имена в съвременната румънска музика – Tom Boxer идва в София на 11 октомври. А той е наистина е звезда, с която съседите ни могат да се гордеят - истински мултиталант – DJ, певец, композитор, музикант, продуцент, а освен че сам пише парчетата си, Tom Boxer също така записва всички инструментали и някои вокали към тях.

Eddy Wata

От появата си на музикалната сцена през 2003 г., Eddy Wata не е спирал с хитовете – "Jam", "Bomb" и "I Love My People", която безспорно завладя лятото. Нигерийският изпълнител възроди рага денс музиката в Румъния, Израел, Турция, Полша, Италия, а песента му "My Dream" e сред най-въртените и в програмата на City TV.

От българска страна, заедно със световните звезди, ще излезе и певецът, който категорично направи българската музикална 2009 своята най-силна година – Миро. В мега концерта участие ще вземат още и Illmate.

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини