Три типа мъже, които изневеряват най-често

Търсиш си мъж и искаш той да е верен и чист като сълза. Е, ако е така ще те разочароваме, защото често най-обаятелните представители на силния пол са и най-непостоянните половинки. Ето кои са мъжете, които изневеряват най-често:

Амбициозният

Той има успешен бизнес, свикнал е да покорява върхове и да постига всичко, което си пожелае. И ако умее да сключва ударни сделки, най-вероятно обича да печели и женски сърца. Не е от лош характер, просто за него любовта е като акции на борсата и той винаги търси по-добрия партньор там. Всяка жена мечтае за тази партия, затова ако и ти си там – трябва да си готова да делиш. Добрите играчи търсят следваща цел веднага щом спечелят първата, а той определено обича да се чувства победител поне няколко пъти в месеца.
 

Разочарованият

 

Ако срещнеш мъж, на който скоро са му разбили сърцето – бягай далече. Не си майка му, леля му или доктор Куин и няма да го излекуваш. Ти просто ще станеш част от всички жени, на които ще отмъщава за предишната или по-лошо – поредната бройка, защото той е бил само с една години и сега е време да навакса. Разочарованият мъж или този, който излиза от дълга връзка е като куче пуснато да тича на воля в гората – абсолютно неудържим и силно агресивен към всеки, който иска да му сложи хомота пак или да му заяви, че трябва отново да е само с една жена.

Несигурният

Мислиш си, че ако е бил зубър в училище или свито момче в университета, той няма да изневери, а ще е добър и верен до край? Жестоко си се излъгала! Ако не е имал като малък, сега ще иска да навакса, а ако е придобил и малко кеш – то избиването на комплекси ще влезе в сила. Като ученик само е гледал готините батковци, които забиват готини каки и затова сега никога не му стига. Не се заблуждавай – тук ще береш сериозни ядове. За финал те съветваме – Скорпион или Телец, най-добре избери зодия Верен. Избери някой, който се е наживял и няма да ти скъси живота с непознати номера в телефона, звънящи в странни часове.

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини