Съпругът на Сиара я притесни в ефир

Носителката на „Грами“ беше гост водеща в предаването на Елън Дедженеръс преди няколко дни, когато ѝ гостува съпругът ѝ. Той се появи в шоуто с една специална мисия, изненадвайки Сиара с неочаквано предложение, молейки я за още деца. Двойката вече отглежда 19-месечния Уин Харисън и 4-годишната Сиена, както и 7-годишния Фючър Захир, който се ражда от връзката на Сиара с рапъра Фючър.

Милият момент се случи, след като изпълнителката се пошегува с публиката, че Ръсел я кара да се притеснява. Тя се изчерви, когато футболистът ѝ подари голям букет от червени, бели и розови рози. Тогава Уилсън реши да се включи в шегата и попита публиката „Искате ли да я притесня още повече?“. След като зрителите дадоха своя одобрителен отговор, той застана на едно коляно и каза, „Имам въпрос към теб. Сериозен въпрос. Може ли да имаме още деца?“.

Сиара се засмя, но съпругът ѝ не спря с молбите. „Ще бъде перфектно. Просто ми дай поне още едно“. Изпълнителката каза, че нещата може да се получат, но все още има време докато се стигне до искания резултат. Допълни, че ситуацията вкъщи е доста хаотична, но все пак обича да вижда Ръсел в татковски режим, обяснявайки че това е едно от най-сексапилните неща у него.

Двойката, която е женена от 2016 година, наскоро говори пред списание People относно „постоянното забавление“, което носи отглеждането на три деца. „Децата са много забавни. Те постоянно ни карат да се смеем и стават все по-добри с напредването на годините си“, казва Сиара.

Според нея, децата ръководят нещата у дома, но 19-месечният Уин е големият шеф. Започнал е да говори много рано, да се опитва да ходи и вече е доста по-висок от другите си братя и сестри, когато те са били на тази възраст.

Гордите родители споделят, че е невероятно как и трите им деца се разбират и постоянно са заедно. Все пак те допълват, че ситуацията вкъщи бързо може да се превърне в боксов мач. „Обичат да се бият, но в същото време не могат един без друг. Понякога и Ръс влиза в тази конфигурация“, казва Сиара.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини