Нова секция в интернет сайта на община Асеновград в помощ на бежанците от Украйна

Асеновград в помощ на бежанците от Украйна - това е името на новата секция, създадена в официалния интернет сайт на общината. Тя може да бъде открита в средата на началната страница - в правоъгълно поле.

Целта на новосъздадената секция е да бъде в помощ както на асеновградчани, желаещи да помогнат на украински жители, така и на хората, бягащи от войната в Украйна и търсещи подкрепа в Асеновград.

Там ще бъде публикувана всякаква информация, която да е актуална и коректна, подадена от официални източници, за да се избегнат спекулации и всяване на паника сред населението.

Общинското ръководство призовава да бъдем съпричастни и помагащи, защото дори в XXI век всеки може да изпадне в ситуацията на украинците.

В специално създадената секция са обособени няколко подотдела.

Ще бъдат публикувани новини, свързани с дарителски акции, решения на местния Съвет по сигурността, важни съобщения по темата, касаещи жителите на община Асеновград и т.н.

В случай на необходимост ще могат да бъдат открити и "горещи телефонни линии", на които ще се дават отговори на въпроси от граждани. За желаещите да дарят финансови средства или вещи, скоро ще бъдат публикувани и дарителските сметки и полезните връзки за помощ на Украйна.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини