От тази седмица Turkish Airlines летят всекидневно от София и Варна до Истанбул

Turkish Airlines увеличава честотата на полетите си от България до Истанбул и те стават общо 28 седмично. От тази седмица авиокомпанията има три всекидневни, редовни полета от София и един всекидневен полет от Варна до Истанбул, съобщиха от авиокомпанията. 

Новият график ще даде възможност на пътниците да пътуват до Истанбул и да посетят някоя от над 300-те дестинации по целия свят, до които Turkish Airlines лети. Полетите заминават от София всеки ден в 9:30 ч., 15:25 ч. и 21:15 ч. и веднъж на ден от Варна - вторник, сряда, петък и неделя в 9:00 ч. и в понеделник, четвъртък и събота - в 22:25 ч.

С обновената честота на полетите авиокомпанията постепенно се връща в ритъма на работа от преди пандемията. Чрез тази възможност и предоставеното удобство, любителите на пътешествията могат да се насладят на Истанбул, да се потопят в богатата му история и многоцветните културни нюанси, както и да изследват забележителната турска кухня, докато наблюдават залезите над Босфора. 

Модерното Летище Истанбул свързва любителите на пътуването с целия свят, благодарение на над 300-те дестинации, до които Turkish Airlines лети. На борда на самолетите пътниците ще имат възможност да се насладят на професионално обслужване и отлични услуги, както в икономичната, така и в бизнес класата, информират от авиопревозвача.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини