Наградиха най-изявените учители в община Асеновград

Изображение 1 от 6

    Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев награди най-изявените и доказали професионализма си учители през изминалата година.

    Връчването на грамотите вече се е превърнало в традиция и се провежда ежегодно по повод Деня на българската писменост и култура.

    Грудев поздрави присъстващите, пожела на всички преподаватели в Асеновград да продължават да се грижат за светлите бъднини на подрастващите поколения и да запалват у тях искрата на жаждата за знания.

    Веднага след това, кметът пристъпи към официалната церемония.

    Ето кои тази година са наградените учители и творци.

    Грамота за "Изключителен принос в развитието на средното образование в община Асеновград" бе връчена на Петър Шиков - директор на СУ „Свети княз Борис I“, Асеновград.

    С грамота „Директор на годината“ бяха наградени Галя Божинова - директор на ОУ „Отец Паисий“, село Мулдава и Галина Динкова - директор на ДГ „Надежда“, Асеновград.

    Грамота за "Утвърждаване на НЧ „Свети преп. Паисий Хилендарски“, Асеновград, като културен институт" получи инженер Пламен Мегленчев - председател на читалищната институция.

    Василка Дойчева пък бе наградена с грамота за "Принос за издигане авторитета на литературен клуб „Орфей“ при НЧ „Свети преп. Паисий Хилендарски“, Асеновград".

    Източник: Asenovgrad.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини