Топ 5 уникални торти за кръщене плюс идеи за подаръци

В сезона на празниците и доброто настроение да си оригинален е не просто желание, а предизвикателството. Но добрите идеи дебнат отвсякъде, а професионалистите винаги могат да окажат съдействие на ниво.

Кръщенето на детето е сред важните празници за всяко българско семейство.Тортата за кръщене е сладкия завършек на тържеството. Попитахме експертите от Торти "Чочко" и те споделиха с нас някои малки тайни, как да изберете тортата за Кръщене, която ще спре дъха на всички Ваши гости.

„Нашите декоратори са приготвили за тези моменти най-разнообразни торти за Кръщене. Феерия от нежни цветове и богато разнообразие от вкусове. Модели на торти, подходящи както за Кръщене така и за изписване, погача, първи рожден ден или прощъпулник." 

Торти напук на гравитацията

Тази година са хит нестандартните левитиращи торти на Торти "Чочко". Етажите на тортата изглежда че буквално се реят във въздуха.

Торта "Мечета и Сладоледи"

Много разчупена и нестандартна торта за кръщене, с която ще смаете гостите на вашето празненство. Виж Видео.

Торта "Приказен замък"

Нежна и розова с голям приказен замък, слончета и люлееща се принцеса. Като в истинска приказка е тази торта: Виж видео.

Торта "Херувимче" 

Като произведение на изкуството, тази торта е с много нежни цветове в розово и синьо за свето кръщение с красиво изваяна фигурка на ангел хранител.

Торта "Библия"

Тази торта е във формата на книга с персонализиран надпис с името и датата на кръщенето.

Торта "Ангел хранител"

Красива, бяла торта с ангелче и златни акценти.

Торти "Чочко" ни предлагат и страхотни варианти за подаръци за гостите на тържеството, които не са за изпускане:

Меденки за кръщене

Прясно изпечени меденки с истински мед и ароматна канела, декорирани с различни рисувани на ангелчет върху захарно тесто. По желание персонализирани с името на детето и датата на кръщенето, те се превръщат в незабравим подарък.
 

Поръчайте още сега!

Бонбониера с пожелания за кръщене

Другото изкушение за родителите и кръстниците са бонбоните за подарък или почерпка на гостите, в красиво оформени бонбониери с 32 бонбона от фин млечен шоколад с различни бебешки дизайни и пожелания. 

Поръчайте още сега.

Поръчки могат да бъдат направени онлайн на www.chochko.com 

тел. 0700 18 256 

Както и на място в Торти Чочко- Хасково, на бул.Съединение 24 

За още сладки моменти последвайте Торти Чочко във Фейсбук и Инстаграм

Видеа по темата

Последни новини