Търсят талантливи деца от Асеновград

Днес, 31-ви октомври, и утре,1-ви ноември, талантливи артисти от Асеновград ще имат възможността да се изявят на професионалната сцена на Мобилна творческа мрежа за култура и изкуство, която гостува на града в рамките на два дни.

Пътуващата платформа дава поле за изява на талантливи прохождащи банди, соло изпълнители, артисти, творчески колективи, вокални формации и групи, самодейци, художници и отправя отворената си покана за включването им в артистичната програма през двата дни.

Всеки, който желае да се присъедини и изяви може да попълни кратка форма със заявка за участие, като се свърже с администраторите на e-mail: incubator.bulgaria@gmail.com .

Платформата води своето начало от Пловдив и обикаля както периферията на града, така и различни населени места в цялата страна.

„Мобилна творческа мрежа за култура и изкуство“ оформя артистична зона за творчество, която предоставя възможност за изява на локални автори и артисти.

Освен със сценична програма, зоната е оборудвана и за демонстрации на занаяти, ръчно творчество, работилници за деца, уъркшопове и изложби.

Събитието е подкрепено от Община Асеновград и местни културни институти.

Очакват се асеновградчани и гости на града да посетят артистичните събития в края на месеца, когато програмата ще протече с дневни творчески работилници за малки и големи и сценична програма в следобедно-вечерните часове.

Основната цел на проекта „Мобилна творческа мрежа за култура и изкуство“ е да създаде ефективна и устойчива платформа за насърчаване на разнообразието в областта на културата и изкуствата чрез осигуряване на широка обществена достъпност до културно съдържание и форми.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини